2777
2789
عنوان

خاله م جن داره باهاش تلفنی حرف میزنه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3624 بازدید | 159 پست
اونام با دلار کار میکنن؟موبایل برا ما گرونه برا اونام هس ینی؟

جن ها همه ی چیزهای مارو استفاده میکنن برمیدارن ما نمیبینیم

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد دوس پسرشون براشون شارژ میزنه باهم عشقولانه حرف میزنن هی بهش میگه راحل بیبی عروسک چینی من😂😂

نه اول تو قطع کن حیحح

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

والا دیدم با جن ارتباط دارند میاد پیششون کمک می‌کنه ولی تلفنی نه دیگ 😐😐اولین بار میشنوم

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

حالا اینایی که من میگم واقعیت دیگه باور میکنید یا نه باخودتون 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

[

😂😂😂😂😂واللا من جلوتر رفتم ،گفتم اگه موبایلاشون ارزون باشه یکی سفارش بدم از جن آباد

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️