الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه علت چیه؟اینا ک هنوز دردای بزرگ تر از اینارو توی سن بالا باید بکشن الان اول راهن
درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯
اینهمه نوجوان تو این سن خودکشی کردن و حتی کوچیکتراینکه شما نمیدونستی خودکشی چیه خوشبحالت ولی این حرف ...
وقتی خدا جونی به شما داده خودشم هم به وقتش میگیره هرکسی ماموریتی داره هدفی داره یه نوجوان چرا باید مایوس باشه از زندگی به قول معروف هنوز زندگی رو شروع نکرده که بخواد تمومش کنه خدایی نکرده