2777
2789

به من دکتر گفت اگه بخواهی ماه بعد که میشه هفته ۱۲ ام 

می تونی یک آزمایش سندروم داون هم بدی 

هزینه اش جداست 

الان می خوام بدونم این آزمایش چه کسانی دادن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفته اگر بخوای؟! غربالگری معمولی رو دیگه تو روستاهای اطراف هم دکتر میکه اجباری برن انجام بدن مگه مادری هست که نخواد غربالگری بده و خدایی نکرده بچه‌ی ناقصی به دنیا بیاره؟؟!!!

دکتر گفته اگر بخوای؟! غربالگری معمولی رو دیگه تو روستاهای اطراف هم دکتر میکه اجباری برن انجام بدن مگ ...

بله من خیلیارو تواین سایت دیدم میگفتن سپردیم بخدا ک بچم سالم هست این ازمایش پراسترس نمیدم

بله من خیلیارو تواین سایت دیدم میگفتن سپردیم بخدا ک بچم سالم هست این ازمایش پراسترس نمیدم

یا ابولفضل!!! استرس اینکه بچه‌ی معلول به دنیا بیارن ندارن فقط استرس یه آزمایش ساده رو دارن!؟! خوده خدا گفته برای علم و آگاهی خودتون شده تا چین سفر کنید بعد تو قرن جدید همه میسپرن به خدا قدمی برای آگاهی خودشون بر نمیدارن!!!!

خبر نداری؟؟؟هیچ غربالگری اجباری دیگه نیست عزیزم.همه دل به خواهی شده.

وااای پس همونه پس واقعیت داره میگن تولد های با مشکلات ژنتیکی زیاد شده پس دلیلش اینه که الکی میگن دلبخواهی!!!