2777
2789
به نظرم جواب خیانت همینه حالا نه اینکه حتما خیانت کنی. ولی حداقل باید اداشو دربیاری یا وانمود کنی ک ...

خوب بنظر منم همينطور.خوبه ك اين حسو بفهمن و لحظه اي خودشونو جاي ما بذارن و ببينن چه تلخ ميتونه باشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور این متن اینه که مردایی که خیانت میکنن انتظار دارن همسرشون پاک باشه و تحمل خیانت دیدن از جانب همسرشون رو ندارن

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"
دوستان متن رو بخونين و راجع ب اينكه جواب خيانت رو با خيانت ميدين و اينگونه ب شوهرتون پاسخ ميدين و تف ...

به نظر من مردی که خیانت میکنه،لیاقتش همون زنای بیرونیه،والا همه جا حرف حرف مرده،اگه اونا خیانت کنن،ما زنا باید لال شیم و چیزی نگیم،تازه بگیم چرا اینکارو کردی میگن جواب رفتارای خودت بوده،ولی خدا نکنه ما زنا یه کاری کنیم زمین به اسمون میره. 

ولی شوهر من میگه اگه تو زندگیت یه اشتباهی کنی و منو ناراحت بشم،دفعه اول هشدار میدم،دوم هشدار میدم،سوم هشدار میدم،ولی اگه باز تکرار کردی،میام میگم دیگه طاقت این کارو ندارم میخوام برم یه زنه دیگه بگیرم.میگه خیالت راحت اگه خواستم کاری کنم میام میگم،هیچ وقت پنهونی کاری انجام نمیدم.منم در جوابش گفتم منم تحمل یه زنی دیگه ایی رو تو زندگیم ندارم جدا میشم.

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
اگر شرهرتون اين سوالو بپرسه ك اگه خيانت كنم چه ميكني؟ميتونين بگين منم همون كارو ميكنم تا بترسه و اين ...

شوهر من اگر این سوال رو بپرسه بهش جواب نمیدم میگم خجالت بکش :) کلا فکر نمیکنم شوهرم هیچ وقت چنین سوالی مطرح کنه

چند سال پیش خودم بعد از یه اتفاقی که برای یکی از آشناها افتاده بود به شوهرم گفتم اگه به من خیانت کنی مثل فلانی نمیشینم گریه زاری یا تحمل کنم ها...همه اموالت رو توقیف میکنم مهریه ام رو میذارم اجرا میرم با دوستای خودت میریزم روهم آبرو برات تو شهر نمیذارم بعد هم بچه رو میندازم گردن خودت و میرم دنبال کیف و حالم !!! گویا خیلی عصبانی بودم اون روز :))))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید