2777
2789

من نزدیکه چهارده ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم شوهرم از اولش یه مرد خیانتکار و بد اخلاق بود فکر کن برای مهمونی رفتن اذیتم میکرد با خانوادم بد برخورد میکرد خیلی بد دل بود، برای مهمون دعوت کردن برای هر چیزی عذابم میداد بد دهن بود دست بزن داشت حالا به همه اینا خیانتهاشم اضافه کن

تنها چیزی که باعث شد بمونم آبروم بود و بخاطر پدر و مادرم 

صد البته زبون چرب نرم خودشم بی تاثیر نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من موقعیت و شرایط زندگیتو نمیدونم

ولی طبق موقعیت و شرایط زندگی خودم قطعا ازش جدا میشدم 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نمیگم طلاق بگیر ولی اگر مچشو گرفتی حتما برای آزمایشای مقاربتی اقدام کن و بفرستش آزمایش بده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

حالا یه ساله اخلاقش خیلی خوب شده، یعنی هر چی من بگم همونه

مدام قربون صدقه میره، بخاطر گذشته عذر خواهی میکنه، تو کارای خونه کمی کمک میده، خیلی نرم شده 

ولی همچنان بهش شک دارم 

چون گوشی کد میده، چون زیاد بیرون میمونه

هر کسی شرایطش فرق میکنه ولی اگه برای من پیش میومد قطعا جدا میشدم حتی با وجود بچه ها هم طلاق میگرفتم چون پدر خائن بیشتر به اونا آسیب میزنه .

شما حتما برو مشاوره که تصمیم درست بگیری

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑