2777
2789

خانما دیگه مغزم قد نمیده شوهرم یه هفته هست ویروس جدید گرفته. گلود درد معده درد بدن درد روده درد  هرچیزی که فکر کنید داره

هرروز مرغ رو به روش های مختلف پختن گریل کبابی تو فر درست میکنم 

شام هم سوپ مرغ  میذارم. صبحونه هم تخم مرغ پخته 

شبیه مرغ شدم. چی میتونم دیگه درست کنم که براش بد نباشه

تنوع هم بشه 

به جز شلغم پخته و لیمو شیرین و سیب دیگه چه میوه ای براش خوبه  

جوشونده به جز دارچین و زنجبیل چی خوبه برای سرماخوردگی 

مامانم سرما می‌خوردیم برامون خورشت قیمه با سیب زمینی آبپز درست می‌کرد خیلی ذوق میکردیم  خورشت آلو با گوشت یا مرغ هم عالیه  خورشت کدو حلوایی درست کن بدون رب با چاشنی سرکه وشکر عالی میشه چون کدو حلوایی روغن به خودش نمیگیره  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر داغ کن...با زردچوبه قاطی کن....سریع گلودردش خوب میشه....همینایی که میدی خوبن...سوپ بیشتر بخوره.. ...

مرسی گلم شیر و زردچوبه رو نشنیده بودم 

گلاب به روت عزیز دلم اسهال و استفراغم داره 

شیر براش بد نمیشه؟ 

مامانم سرما می‌خوردیم برامون خورشت قیمه با سیب زمینی آبپز درست می‌کرد خیلی ذوق میکردیم خورشت آلو با ...

جانم مامانتو سلامت باشن 😍😍منم دستپخت مامانمو میخوام 

مرسی گلم شیر و زردچوبه رو نشنیده بودم گلاب به روت عزیز دلم اسهال و استفراغم داره شیر براش بد نمیشه؟

اره.....نده.....همینایی که خودت میدی خیلی خوبن....طول می‌کشه تا خوب بشه دارو هاشو سر وقت بخوره خوب میشه

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

سوپ با ماهیچه بزن  گوشت تو شیشه بزار بپز بخورین خیلی خوبه  سیب و به و باهم آب بگیرین بخورین  عناب بجوشون بده بخوره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سوپ با ماهیچه بزن گوشت تو شیشه بزار بپز بخورین خیلی خوبه سیب و به و باهم آب بگیرین بخورین عناب بج ...

وای عزیزم من اینو تو اینستا دیده بودم مرسیییییییی یادم به این نبود 

ماهیچه خالی بریزم تو شیشه؟ شما چی میریزی همراش 

و چند ساعت تو اب جوش میذاری شیشه رو ؟

ممنون هویجو خام میدم بخوره ممنون از دوتا پیشنهادت انجامشون میدم

آب بگیر روزی دو لیوان بده ، لیمو عسلم هر چندتا لیوان که میتونه بخوره خیلی سریع حالش بهتر میشه سعی کن بیشتر همین مایعاتو بدی تا غذا ، که ویروس از بدنش خارج بشه . ی قاشق آب لیمو تازه و ی قاشق عسل در ی لیوان آب ولرم حل کن

آب بگیر روزی دو لیوان بده ، لیمو عسلم هر چندتا لیوان که میتونه بخوره خیلی سریع حالش بهتر میشه سعی کن ...

الان ابلیمو عسل دادم بهش انشالله شفا باشه گلوش خوب بشه 

چشم مایعاتو ابمیوه رو بیشتر میکنم

خودش مایعات دوس نداره

هی میگه گشنمه غذا میخوره هی خخخ