2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 617016 بازدید | 14929 پست
هایدی جان اگه یادت باشه تاپیک قبلی چندبار بسته شد هونامیک عزیز هم این تاپیک رو زد که اونجا بصورت یه ...

عزیزم من قبلتر دلیلم رو برای تاپیک جدید گفتم چندبار هم گفتم ولی هیچ کس نظری نداد که من تکلیف خودمو بدونم

تو این یکساله که این تاپیک زده شده چندبار تاپیک مدیریت درامد رفته پربازدید ولی تاپیک ما حتی یکبار هم پربازدید نشده! دلیلش هم مشخصه

بازم هر جور دوستان صلاح میدونن اگه مایل بودن تشریف بیارن تاپیک جدید وگرنه همینجا ادامه بدن منم براشون ارزوی موفقیت میکنم ♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ریشه های فرش رو اوایل چسب محافظ ریشه میزدم و تا می‌کردم به زیر فرش.ولی الان هیچ‌کار نمی‌کنم چون پ ...

ریشههای فرش جدیدام ابریشمطور و لخت وامیسته مثل شما باز میذارم و میبینم خوشگل دیده میشه

ولی فرشایی که روزمره میندازم ریشههاش قدیمیه و میپیچه بهم ،منم قبلا چسب میزدم ..

ممنون از نظرت🌹

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
زود کثیف وکنده میشهالبته من دوتا پسر دارم که همیشه باماشین وموتور وانواع توپ وچرخها ازروشون رد میشن

پس اینطور👍🏻 فکرکردم به لحاظ بصری زیبایی و جذابیت نداشته

خداحفظشون کنه برای من باز و کثیف نمیشد فقط موقعی که میخاستم فرشو بشورم باز میکردم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

سلام عزیزان دل،به نظر منم این گزارشها خیلی هم توش نکته داره برای من یاداوری که منم میشه همینکارو کنم،چی میشه مگه من خودم به شخصه وقت نکنم خب نمیام بخونم ولی وقت داشته باشم همه رم میخونم لذت میبرم،انتخابه اجبار نیست که،بچه ها مم از طریق پیج گیلدا بروجردی با ابن سبک اشنا شدم خدایی کلی مطلب هم سیو کرذم بعد از اون طریق پبج لیلی رم دیدم .بعدشم اینجارم سرچ کردم یافتم،البته بالغ بر یکساله که خواننده خاموش بودم تاپبک قبلی میخوندم بعد دیدم اومدین اینجا.

تاپبک جدید کدومه هایدی جان؟

این لینکش هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17485824/تاپیکِ-جامعِ-پاکسازی-و-رفع-انباشتگی-مینیمالیستی?page=1

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

وقتی ریشههاشونه میزنم ..

چه خونه ی قشنگی دارید 😍 انشاءالله همیشه صدای خنده توش بپیچه♥️

چی می خواستم بگم اهان منم از این ظرف ها دارم تو یخچال وفریزر وپیک نیک وسرکار در گردش.طبیعتا مدل های ...

نه بگید لطفا

من همیشه از پستهای شما انرژی میگیرم هم خوب و باهیجان مینویسید ،هم از نکاتش استفاده میکنم ،تازه باهاش برای خودمم لیست مینویسم و فرداش یا همون روز دست به کار میشم

چه خونه ی قشنگی دارید 😍 انشاءالله همیشه صدای خنده توش بپیچه♥️

فداتبشم هایدی جان باچشمای زیباتون اینطور میبینید♥️

فداتبشم هایدی جان باچشمای زیباتون اینطور میبینید♥️

♥️😘

فقط یه نکته دیگه بگم

دوستانی که قصد دارن تشریف بیارن تاپیک جدید سریع تر ملحق بشن چون آناهیتا جون از امروز برای شب یلدا چالش گذاشته .یوقت کسی جا نمونه ♥️

من از این ظرفها داشتم از همه نظر خوب بود فقط درش خیلی سخت باز میشد مخصوصا اونایی که تو فریزر بود نمی ...

کشک می ریختم مخلوط کن و می ریختم این ظرفها توی فریزر . همین مشکل شمارو داشتم . اما برای اونایی که آبکی نیست مثلاً حبوبات که خیس خوردن یا پختن یا فلفل دلمه و هویج خرد شده یا لوبیا سبز یا زرشک و کشمش و اینا بیشتر استفاده میکنم . گوشت هم اگه بخوام بزارم تیکه های با فاصله میزارم و جوری که به درب ظرف نرسه که باعث بشه سخت باز بشه

یه نکته دیگه هم هست ماها بعد رفع انباشتگی باید رو ورودی هامون دقت کنیم جنسی که میخریم حتما کاربردی ب ...

من یه کم حساسم رو این مطلب که از هر چیزی دو تا نباشه

شده وسواس فکری برام

انگار مغزمو میخوره😵💫

این اخلاقو باید کنار بزارم

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
من یه کم حساسم رو این مطلب که از هر چیزی دو تا نباشه شده وسواس فکری برامانگار مغزمو میخوره😵💫 این ا ...

اره باید تعادل رو برقرار کنید

حالا من اوایل که با این سبک اشنا شدم برعکس شما بودم هر چی میدیدم خوبه دوتا دوتا ازش میگیرم یا زاپاس میگرفتم و بعد چند وقت از خریدم پشیمون میشدم😑🤕