2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 559117 بازدید | 13425 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز طرف صبح و عصر خونه مامان بودم 

کمد دیواری کاملا پاکسازی، تمیز و مرتب شد. 

داداشم وسایلاشو برداشت رفت(از ادمای خوش قول به شدت خوشم میاد) همونجا یه تعدادی رو گذاشت سر کوچه گفت به اینا نیاز نداره. 

خروجی های کمد دیواری: 

یه دسته گل مصنوعی،یه مقدار وسایل ارایشی تاریخ گذشته، چند تکه پارچه های قدیمی، چادرشب کهنه. 

موارد بالا یا ریختم سطل آشغال یا بخشیدم به کسی یا کهنه شد برای پاک کردن پارگینک و پله ها. 

یه دسته گلم داشتن که دادم گلفروشی مجدد تزیین بشه (مامانم گل مصنوعی دوست داره. به سلیقه ش احترام گذاشتم اونم اجازه داد بدم گلفروشی) 

قالی های اتاق ها و هال و اشپزخونه رو دادم قالیشویی 

الان در حال استراحتم و سوپ رو گاز داره حاضر میشه 

دوستتون دارم 💕

دیروز طرف صبح و عصر خونه مامان بودم کمد دیواری کاملا پاکسازی، تمیز و مرتب شد. داداشم وسایلاشو برداشت ...

بچه ها من دارم وسايلم رو جم ميكنم برم خونه ى مامان هيدوا جون زندگى كنم ... اونجا خيلى تميزه 🚶🏻‍♂️🪴

خروجی 🗑️ 

🎈ماژیک ابرو کامل استفاده و تمام شد
🎈چندتا سنجاق مویی خراب
🎈قوطی گوش پاک کن که داخلش سنجاق و وسیله میذاشتم (وسایلش رو جا به جا کردم و جا باز شد)
🎈یک خودکار هدیه دادم
🎈یدونه قوطی رب که مامانم میخواست توش دوباره رب بریزه اما پشیمون شد
🎈قوطی فلزی چای
🎈دوتا جعبه ی فانتزی کلوچه که مامانم نگه داشته بود اما اجازه گرفتم گذاشتم بازیافت
🎈نایلون ادویه و داروهای گیاهی که تو بانکه ها ریختمشون
🎈 ظرف سوهان
🎈خود سوهان که بلاخره بعد یکی دوماه تموم شد

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام بر دوستاندیروز دوستم زنگ زد در مورد کارهای مقاله گفت و ... منم دیشب که خوابیدم ساعت ۲ بیدار شدم ...

سلام خدا قوت بهت باربی😁 منم تصمیم گرفتم روزی حداقل یه ربع پیاده روی کنم و کم کم زیادش میکنم

انشاءالله هر شب میام گزارش میدم 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام دوستانوقت بخیریه سوال داشتملوازم آرایشی پودری مثلا پالت سایه و رژگونه رو چند مدت بعد از باز شدن ...

من تا تموم نشده دور نمیریزم😅 مگه اینکه بافتش تغییر کنه که معمولا مارک های خوب اینجوری نمیشه

عصری یه مقدار انباری مامان رو با داداشم تمیز کردیم 

بقیه ش موند برای وقتی دوباره باهم هماهنگ میشیم 

خروجی 

دوتا دبه بیست لیتری خالی که لازم نداشتن گذاشته بودن بعدا نیاز شد استفاده کنن دیگه پوسیده بود

نردبون شکسته چوبی 

چهارپایه فلزی دارن نیاز به جایگزین کردن نداره 

نردبونشون اگه حالت چهارپایه بود میذاشتم تو باغچه برای رشد یاس رونده 

انباری خونه مادرم تو حیاطه 

مال ما هم تو حیاطه 

اصل باهاش ارتباط خوبی برقرار نمیکنم

خودم دوست دارم انباری تو فضای ساختمون باشه 

کف ش موکت، یا گاهی فرش 

همه چیزش تمیز بدون گرد خاک 

دنج

... 

تو تاپیک قبلی یکی از کاربرا بود عکس انباریشونو گذاشته بود خیلی دلنشین بود اسم کاربریشون یادم نیست متاسفانه 

دوستتون دارم 💕

چقدر گزارش تون را دوست داشتم ایول به مادر و دختر

فدای تو عزیزم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود