2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 562011 بازدید | 13526 پست

بچها شما چندتا چادررنگی دارید ؟

من یدونه دم دست دارم برای نماز و استفاده خودم

یدونم چادرنمازسفید نو برای مهمون(ک تابحال مهمونم استفاده نکرده،هرکس نمازخاسته بخونه باچادرخودم خونده😅)

دوتاهم رنگی بلااستفاده مونده رو دستم تو انباری فضااشغال کرده

ک احتمالا ردشون کنم اون دوتارو 🥴

👑🌾

سلام بچه ها 

صبح تون بخير 

بچه ها در يك مرحله ى بسيار حساس در زندگى هستم، شايد با خودتون بگيد اى بابا تو هم كه همه اش تو مرحله ى حساس هستى 😅، ولى واقعا مدتيه همه اش اتفاقات پر استرس رو پشت سر ميذارم، لطفا دعامون كنيد 

ميدونم بيشتر شما مادر هستيد واميدوارم خدا فرزندان شما رو حفظ كنه 💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها شما چندتا چادررنگی دارید ؟من یدونه دم دست دارم برای نماز و استفاده خودمیدونم چادرنمازسفید نو بر ...

یه چادر گذاشتم تو کمد جلوی در لازمم میشه

یه چادر نماز دارم

یه چادر دوخته نشده دارم باب دلم نیست شاید بدم حسیتیه بدوزن اونجا خانم ها نماز می خونن استفاده کنن

یه چادر مشکی هم دارم برای اداره 

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

ورودی یه اسباب بازی برای دخترم یه تکه درشت

نمی دونم اینجا گفتم یا نه ولی اسباب بازی هایی که تکه های کوچیک دارن نمی پسندم جمع کردنش دردسره گاهی هم می ره زیر دست وپا

زیر مبل و....

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

خروجی 

سنجاق سینه

تل و کش و گیره های ریز و.... دخترم

چندتا اکسسوری و پیکسل بچه ها که خیلی وقت بود مونده بودن

ورودی دوتا ملاقه استیل

دوتا پادری جدید برای سرویس ها

ی دست چاقو میوه خوری برای دم دست، دست قبلی ناقص و کهنه شده بود خروج زدم

صندلی حمام

دوتا سطل زباله سابز کوچیک برای سرویس ها

ی پاف دونفره مخصوص نشستن که ست مبل هام بود و واقعا لازم بود.

و اما وسایل مسافرتی ما‌ .

نمیدونم مینیمال محسوب میشه یانه

ولی همیشه نیاز بوده .

اینها برای ی سفر ۲۴ ساعته که البته تبدیل به ۴۸ ساعت شد تو تاریخ ۶ مهر بوده

مسافت هم ۴ الی ۵ ساعت راه از منزل تا مقصد

به تعداد نفرات ملافه، پتو مسافرتی و بالشت سایز ریز دارم که کلا برای سفر هستن و همیشه داخل کاور خودشون

دمپایی روفرشی که اصلا به نبردنش نمیتونم فکر کنم

داخل سبد پیک نیک مون هم سفره یکبار مصرف و لیوان و بشقاب و قاشق  یکبار مصرف همیشه هست، 

فلاسک اب جوش

چای کیسه ای 

مواد خوراکی ثابت هم ی ظرف مویز و کشمش و خرما،

خیار گوجه پنیرو گردو عسل و کیک خونگی برای میان وعده بین راه ، چند نوع میوه که 

همه شسته شده مرتب داخل همون سبد چیده میشن

برای این فصل حتما انار دون کرده هم ی ظرف میبرم ، برای تهوع و ضعف حاصل از تکونهای ماشین معجزه هست ، دیگه قرص تهوع برای بچه ها نمیبرم

ی ظرف کوچولو در دار هم داخلش چندتا مسکن و شیاف و... برای احتیاط دارم.

پلاستیک های دسته دار برای جمع کردن زباله ها هم داخل ماشین و هم توقف های بین راهی که برای میان وعده ها داریم

همراه داریم

ی کیف جمع و جورم میبرم که داخلش ی مرطوب کننده و بالم لب و برس مو  و دستمال مرطوب هست

دستمال توالت و کاغذی...

روفرشی 

تو سفر ی روزه لباس و حوله برای دوش گرفتن این سری نبردم که چون شد دو روز واقعا واجب شد ، دفعه بعد حتما میبرم.

ی بطری اب جوشیده شهر خودمون

کلا غذا بیرون میخوریم

ولی صبحانه و میان وعده همین چیزهایی که نوشتم 

اگه مسافرت طولانی باشه لباس و حوله و شامپو هم حتما هست

به علاوه گیره اویز لباس

چه هتل سه ستاره برم چه سی ستاره باید کاور ملافه و پتو و بالشت خودمون ببرم

اکثرا ویلا میریم که همون روفرشی ۱۲ متری خودمو رو فرش محل اسکان پهن میکنم.

ی ظرف کوچیک هم مایع دست شویی و ظرف شویی که همیشه داخل صندوق ماشین هست.

همه این موارد به نظر شاید زیاد بیاد ولی تو عمل کوچیک و جمع و جور هستن

و تمام میوه ها و خوردنی ها داخل سبد پیک نیک مرتب چیده میشن چون سبدم جادار هست.

فعلا همین ها یادم بود.

بچها شما چندتا چادررنگی دارید ؟من یدونه دم دست دارم برای نماز و استفاده خودمیدونم چادرنمازسفید نو بر ...

من قبلا زیاد داشتم 

همه رو رد کردم 

الان یه دونه برای مهمون دارم 

یکی هم روزمره برای خودم 

چادر نمازمم یه دونه ست 

بیشتر نیاز نیست 

دوستتون دارم 💕

کلا چادرهام  ایناس:

۲ تا چادر نماز که یکیش توی سفر گم شد!! 

یه چادر رنگی داشتم که دوسش نداشتم نازک هم بود کاربرد هم نداشت برام مثلا تا دم در میخواستم برم مانتو میپوشیدم همیشه نه چادر . چون نازک بود به درد چادر نماز هم نمی خورد . خروجی گذاشتم .

یه چادر عروس دارم که حالا نقش چادر نماز رو داره . اینم کمی نازکه اما چون دوسش دارم نگه میدارم . 

یه چادر مشکی برای حرم و اینجورجاها . 

راستی یه چادر نماز  کوچولو هم دختر کوچولوم داره . دختر بزرگم یه دونه چادر مشکی دلش می‌خواست مامانم براش دوخته .

سلام 🥰

چادر رنگی یکی دارم، چادر مشکی هم یکی که فعلا استفاده نمیکنم ولی چون شاید بعداً نیازم بشه خروجی نمیذارم.

چادر عروسیم رو هم دارم اما نازکه و برای نماز خوندن مناسب نیست. 

من چند وقت مدام گزارش خروجی میدادم تا جایی که دیگه دیدم واقعا لباس لازمم.‌

فعلا دو تا مانتو و یه شومیز گرفتم.

یه کیف پول کوچیک و مینیمال هم گرفتم یه سالی میشه قبلی رو گذاشته بودم خروجی‌.

به فروشنده گفتم کیفی می‌خوام که زیاد جاکارت نداشته باشه تعجب کرد. 

چند وقت پیش که هوا گرم بود رفتیم یه شهر دیگه کنار رودخونه. 

همسرم رفت دو تا تیوپ بادی ؟ و عینک شنا برا بچه ها گرفت. 

اصلا بچه ها دست به تیوپ نزدن حالا من فکر میکردم قراره کلی باهاش بازی کنند. 

من اونجا دیدم حتی بچه هایی که مال همون شهرند و مسلما مدام میاند کنار رودخونه اکثرا وسیله ی آب بازی و این جور چیزا رو ندارند. در کل بعدا فهمیدم خریدش ضروری نبود برای ما که انگشت شمار میریم کنار آب.

سلام . بجز چادر نماز که روزانه خودم استفاده میکنم ، ۳ تا دیگه دارم برا مهمون میخواد نماز بخونه(شاید دو نفر باهم بخوان بخونن🙂) یا چادر مشکی شو بخواد عوض کنه ..

زهره هستم .. در مسیر مینیمال شدن 😊

چادر سفید رو رد کن اون دوتا رو اگه نو هستن نگه دار بعدا به عنوان جایگزین استفاده میکنی

ما خیلی زیاد داریم 

من برای خودم فقط یدونه خریده بودم که الان برای رفت و آمد تا دم در یا مهمون غریبه میاد استفاده میکنیم

چهارتا تا مادرم داره که یکیش رو من برای نماز تو خونه استفاده میکنم دوتا دیگه رو مادرم استفاده های دیگه میکنه به عنوان پارچه! ( این چهار تا از نظر من خروجی ان )

چهارتا دیگه مال عزیزانِ مرحومم هستن که همگی نو و تمیزن.    یکیش تو ساک مسجدم هست

دوتا از این ها رو برای زیارت امام زاده استفاده میکنیم

خلاصه خیلی زیادن و مادرم هم اجازه خروج نمیده 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام بچه ها صبح تون بخير بچه ها در يك مرحله ى بسيار حساس در زندگى هستم، شايد با خودتون بگيد اى بابا ...

سلام عزیزم انشاءالله خیر باشه😉

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یکی برای نماز خودم 

یکی برای اینکه اگه مهمونی اومد خواست نماز بخونه یا خیلی وقت ها تونیکشون یکم کوتاه باشه میگن چادر رو میدم میزارن روی پاشون 

و چادر زمان عقدم که حتی نبریدمش 

و اما وسایل مسافرتی ما‌ .نمیدونم مینیمال محسوب میشه یانهولی همیشه نیاز بوده .اینها برای ی سفر ۲۴ ساع ...

عزیزم برای تهوع نگرفتن بچها حتما قبل سفر حسابی بهشون غذا بده که سیر باشن و معده اشون پر باشه .من از بچگی این مصیبت رو داشتم( میگم مصیبت چون واقعا اذیت شدم و مادرمم زیاد اذیت کردم) سر همین تجربه ام زیاده اون موقع بچه بودم فکر میکردیم معده خالی باشه بهتره سر همین غذا نمیخوردم یا کم میخوردم که حالم بهم نخوره نگو همین تاثیر منفی داره

دوم استرس و بی خوابی باعث تهوع میشه . ماشین گرفتگی رو پیش بچها یاداوری نکنید که بچها مضطرب نشن و هر بار خواستن سوار ماشین بشن با خودشون نگن ای بابا باز تهوع شروع میشه😑😁

فشارشون هم باید بالا بمونه انار رو نشنیده بودم ولی مثلا چیزای نمکی خوبه خودم که با ادامس نعنایی شفا گرفتم 

و یکی از مهم ترین نکات تو ماشین خوشبو کننده نزنید ،به خودتون ادکلن نزنید که تو ماشین بوش بیاد 

اگه شد زود زود هم با ماشین تردد کنید که سیستم بدنشون عادت کنه

ی دونه دارم. استفاده ای ندارم ازش. مامانم بهم داده.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد