2777
2789
عنوان

فقط کسایی که دماغ عمل کردین بیاین

113 بازدید | 15 پست

من دماغمو یک سالو نیمه عمل کردم . ولی اصلا سر بالا و قوس زیادی نداره دلم میخواد باز ترمیمی عمل کنم .بنظرتون پیش همون دکتر عمل کنم؟ یا کس دیگه ؟ یا کلا بیخیال شم؟ 

بعد شماهایی که عمل کردین بگین چسب زدن تو شب موقع خواب وقتی یک سالم گذشته فایده داره؟ 

من تا شیش ماه میزدم البته تا۳ماه فقط میزدم 

چون نمی خواستم کسی ببینه ۶ماه میزدم 

منم بینیم خراب کرده 

اگه مشکل خاصی ندارد ترمینی عمل نکن اگه مردی برو پیش یه دکتر خوب 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از قبلشم بدتره؟

بله کل صورتم بهم ریخته😑

من قبلش نه بینیم قوز داشت نه افتادگی خاصی میخواستم جمع تر وشیک بشه صرفا ولی الان مشکلی نیست نداشته باشه خالم ازش بهم میخوره

بله کل صورتم بهم ریخته😑من قبلش نه بینیم قوز داشت نه افتادگی خاصی میخواستم جمع تر وشیک بشه صرفا ولی ...

ای بابا ..ترمیمی عمل کن .خودتو عذاب نده 😪بخدا می ارزه 

ای بابا ..ترمیمی عمل کن .خودتو عذاب نده 😪بخدا می ارزه

پولش ندارم جونش ندارم 

اگه یوقت بدتر بشه واقعا فک نکنم بتونم تاب بیارم خدا می‌دونه توی یکسال چه زجری کشیدم 

مشکل تنفسی هم دارم شاید یه روزی که ترسم کمتر شد ترمیم کردم 

اشکال ندارن دیگه بلاخره هرکسی چوب نادونیش رو میخوره

پولش ندارم جونش ندارم اگه یوقت بدتر بشه واقعا فک نکنم بتونم تاب بیارم خدا می‌دونه توی یکسال چه زجری ...

اره واقعا جون میخواد جدا از بحث هزینه .سخته  جک و جون میخواد

ولی اگه یه دکتر خوب انتخاب کنی مشکلی پیش نمیاد نترس اصلااا