2777
2789
عنوان

بچها من شنبه نوبت عمل بلفارو دارم کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست
رد بخیه میمونه ولی خیلی ظریف

رد ظریف اوکیه من بعضیارو دیدم رد سوزن بخیه ش هم مونده

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

رد ظریف اوکیه من بعضیارو دیدم رد سوزن بخیه ش هم مونده

من خیلی بدزخمم ولی یه رد ظریف بخیه دارم البته دکتر چسب بخیه زده بود فقط ابتدا و انتهای زخم و دوتا بخیه زدا بود و نوع کرم ترمیمی هم خیلی موثره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خود عمل نمیترسم حتی اگه خیلی درد داشته باشه از جای بعدش میترسم بمونه آخه میگن برای بعضیا خیلی ...

الان بدنت زخم میشه چه جوریه زود خوب میشه؟

بخیه ت و کشیدی کرم میموزا سی گل بزن صاف ه صاف میشه جاش

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
الان بدنت زخم میشه چه جوریه زود خوب میشه؟بخیه ت و کشیدی کرم میموزا سی گل بزن صاف ه صاف میشه جاش

خوبه فقط یکم رنگش با بدنم متفاوته

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود