2777
2789

دارم دیووونه میشم از همون اول ازدواج با شوهرم داشتیم درس میخوندیم الانم ک 1ساله رفتیم خونه خودمون سربازه و هنوزم 8ماه دیگه مونده

خیلی برام سخته تحمل کردن این 8ماه

خودمم سره کار نمیرم

به نظرتون من کمبود دارم ک دوست دارم چیزی بخرم یا طبیعیه؟

تازه جهیزیه ام نداشتم و به جای جهاز بابام خونه خرید ولی الان همش دارم حرص میخورم ک وسایلی ک همه تازه عروسا تو خونشون دارن من ندارم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

عزیزم یه سرباز چطور باید زندگی رو بگردونه؟!

بنظرم خودت باید بری سر کار چون راه دیگه ای نمیمونه

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شرایطش رو داری برو سرکار

نیمه وقت برو .

اگر هم نه ، تحمل کن 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

خوبه که خونه داری به این فکر کن که خیلیا کلی وسیله دارند خونه ای که تو داری رو ندارن

من حاضر بودم هیچی نداشتم ولی خونه رو داشتم

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕

فقط اینو بگم. زندگیتو با هیییچکس مقایسه نکن. شما از کمبودای بقیه خبر نداری و ظواهرشونو می بینی. منم روزای اول زندگیم سختی داشم. کل ماهو با 200 تومن گذروندیم. اما خدا رو شکر با تلاش خودمون و ایمان به برکت پول، درآمدمونم چند برابر شد. کمک به فقر زیاد کنید حتی اگه دستتون تنگه. خدا چند برابرشو بهتون میده. برکت پولتونو زیا می کنه

خوبه که خونه داری به این فکر کن که خیلیا کلی وسیله دارند خونه ای که تو داری رو ندارن من حاضر بودم ه ...

منن همینطور .

بابا خیلی کمک بزرگی کرده 🤗🤗🤗

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

اولا پدرت بهترین کار رو کرده براتون خونه خریده چون وسیله رو خورد خورد میتونین بخرین.دوما شما از اول شرایط شوهرت رو پذیرفتی و اینطوری قبولش کردی پس سعی کن برای زندگیت تلاش کنی و خودتون بسازینش اونوقت ببین چه لذتی داره.شوهره منم خودش خونه ساخت خیلی سختی کشید تا قبل عروسیمون خونه رو تکمیل کرد و بعد که ازدواج کردیم یکم سختی کشیدیم ولی الان لذت میبریم که خونه داریم و راحتیم.

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

خب چرا نمیری سرکار؟؟؟ حداقل نیمه وقت برو هم فال هم تماشا ... منتظری کی برات کاری کنه؟؟؟ تا سربازیش تموم شه فقط حواست باشه ک پولتو تو خونه خرج نکنی و دراین مورد چیزی ب زبون نیاری ک تاراحت شه ولی فعلا خرجای اضافت رو از حقوق خودت خرج کن تا شوهرت کار پیدا کنه و سربازیش تموم شه. 

حیفه که...خونه رو هم بابای تو داده، بعد اون حتی شغل نداشت؟؟اگه اینطوره...انتخاب خودت بوده عزیزم...صبور باش...

پولداری یا بی پولی هر دو باید اعتدال داشته باشه ..اگه بیش از حد باشه معلومه که بده.

خوشبحالتون که حداقل یه پشتی دارید... ما که هیچکسو نداریم چی... منم هنوز تو این دوره ها

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab