2777
2789
عنوان

چقدر کلافم و از خودم متنفرم

108 بازدید | 11 پست

خیلی از خودم متنفرم ... 

کسی هست حس و حالش مثه من باشه ؟ 

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من .امشب داشتم فکر میکردم خوش بحال کسایی که مردن.دریغ از سر سوزن امید و انگیزه

واقعا کاش تموم شه ...

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

تو از خودت متنفری ولی من امضاتو خوندمو و کلی بهت آفرین گفتم

هنو چاقم فقط یه برنامه اس که عملی نشه 

یکی از دلایل عمده نفرت از خودم همین چاقیه که هیجدجوره از پسش بر نمیام 

منم ازخودم متنفرم ازاین رندگی متنفرم

منم منم واقعا 

واقعا ... تو این زندگی 

هنو چاقم فقط یه برنامه اس که عملی نشه یکی از دلایل عمده نفرت از خودم همین چاقیه که هیجدجوره از پسش ب ...

ی بار برای همیشه جمعش کن

من الان ۶۷ کیلوام و از ۱۳ سالگی وقتی همه دنبال بازی و رل زدن بودن دنبال رژیم بودم و تقریبا ۷ ساله ک درگیرم و میخوام حدودا ۲۰ کیلو کم کنم تا الانم ۲ کیلو شو کم کردم

اما ب خودم میگم این سری دیگ این پروسه رو باید جمعش کنم 

و متاسفانه چاقی خیلی خیلی خیلییی تاثیر منفی داره 

اگ این سری تمومش کنی بخش زیادی از کلافگیت از بین میره 

من قبل از عمل با دماغم خیلی مشکل داشتم تقریبا ۵۰ درصد فکرام ب همین برمیگشت بعدش ولی خیلی حس سبکی داشتم  و ذهنم آزاد شد

ی بار برای همیشه جمعش کنمن الان ۶۷ کیلوام و از ۱۳ سالگی وقتی همه دنبال بازی و رل زدن بودن دنبال رژیم ...

اره واقعا باید جمع بشه 

همش شده بغض و کینه و دلخوری برام تا جایی که متنفر شدم از خودم متاسفانه 

وااااقعا باید این موضوع رو یه بار برا همیشه جمعش کنم 

ی بار برای همیشه جمعش کنمن الان ۶۷ کیلوام و از ۱۳ سالگی وقتی همه دنبال بازی و رل زدن بودن دنبال رژیم ...

دیگه دارم دیوانه میشم 

هنو چاقم فقط یه برنامه اس که عملی نشه یکی از دلایل عمده نفرت از خودم همین چاقیه که هیجدجوره از پسش ب ...

من برای لاغری دارو گیاهی گرفتم وای متاسفانه مرتب نمیخورم

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله