2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین یه چند لحظه.....

172 بازدید | 14 پست

دوستی دارم که برادرش پول مادرشو برداشته و برنمیگردونه مادرش خونه بخره...حرفش این نیس که نمیدما.میگه فعلا میخوام رو پولت سود بیاد.واینا هرچقدر مدارا میکنن برادره پولو برنمیگردونه....من عروسشونم دیدم خیلی زیاد رو همسرش تسلط داره.....به نظرشما راهکاری وجود داره تا بهش بگم و کمکشون کنه پولشون رو بگیرن ازش؟تا دوماه دیگه مهلت اجارشون سرمیرسه و هنوز پولو نداده خونه بخرن اینا...همش برام دردودل میکنه منم تصمیم گرفتم اینجا مطرحش کنم

مادره بره شکایت کنه🙄🙄

اینجور ک معلومه نمیخاد انگار پولو پس بده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی میشه پسری پول مادرشو بخوره؟پدرش فوت شده و بچه ی بزرگه خانوادست.میگه خیرشونو میخوام.

این داداشا همه همینن... فقط دنبال منافع خودشونن...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
این داداشا همه همینن... فقط دنبال منافع خودشونن...

دلم برای مادرش میسوزه یکم....بی زبونه و عروسشم خیلی حرصش میده.پسرشم پولشو نمیده.فقط دوستمه که هواشو داره.اونم انقددیگه غصه میخوره حسابی افسرده شده....خودم که این روزا حالم خوب نیس ناراحتی اونم خیلی ناراحتم میکنه

دلم برای مادرش میسوزه یکم....بی زبونه و عروسشم خیلی حرصش میده.پسرشم پولشو نمیده.فقط دوستمه که هواشو ...

ايراد از مادرس محكم وقاطع بگه پولمو ميخوام مگه ميشه نده اين مادرا همه پسر دوستن ما دخترا بايد حرصشونو بخوريم

ايراد از مادرس محكم وقاطع بگه پولمو ميخوام مگه ميشه نده اين مادرا همه پسر دوستن ما دخترا بايد حرصشون ...

آره بابا مادره محکم و جدی با دعوا بگه پولو بردار بیار مگه من بچه صغیرم که تو خیر منو بخوای؟!! دو ماه دیگه تو زمستون اجاره شون تموم شه خونه نیاز دارن دیگه چه خیرخواهیی؟ 

بذار حداقل اگه نمیخواد بده بگه که اینام تکلیفشون رو بدونن. اصلا چرا باید اینجوری آدم پولو بده دست بچش که بعد دربمونه؟ خب میذاشت حساب خودش توی بانک.

ايراد از مادرس محكم وقاطع بگه پولمو ميخوام مگه ميشه نده اين مادرا همه پسر دوستن ما دخترا بايد حرصشون ...

مادره اصلا زبون نداره...من دیدمش....گاهی میرم پیشش خیلی مهربون و بی زبون.هربارم تا زنگ میزنه بهش چیزی بگه پسره جیغ و داد میکنه که مثلا دوست من پرش کرده...میگه نمیخورم که به نفعتون دارم کار میکنم.عروسه هم ازاوناس که بعدش زنگ میزنه به مادر دوستم میگه اعصابشو خوردکنی حسرت به دل میذارمت خونه و بچشو ببینی....کلا کسی پشتشون نیس که دلشون قرص باشه...مادره فقط همین پسرو داره.برادرش و همسرش هم فوت شدن تنهاس

مادر خودش نمیخواد پولو بگیره وگرنه تا حالا گرفته بود. مثل مادربزرگ من همه چیزشو به پسراش میده میگه ا ...

این پول رو بافروش زمین پسره ریخت تو حسابش و به مادره گفت موقع خرید خونه میدم.اینم خیالش راحت شد که میده.حالا میگه میخوام سود بیاد روش برات خونه ی خوب بگیرم.اما اصلاهم براش دنبال خونه نیس

آره بابا مادره محکم و جدی با دعوا بگه پولو بردار بیار مگه من بچه صغیرم که تو خیر منو بخوای؟!! دو ماه ...

منم زیاد تو بطن ماجرا نیستم.ولی چندباری زنگ زده مادره پسره خیلی قده و حرف حرف اون بوده بعد فوت پدرش....یکی دوبارم دعواشون شده اما پسره همش کار خودشو میکنه...

چي بگيم وقتي گير يه پسرو عروس دريده افتاده كاري نميشه كرد ميتونه با صاحبخونه هماهنگ كنه كه به پسره ز ...

ممنون از نظرت.بهش میگم شاید بشه.نمیدونم زنگ زده صاحبخونه یانه.اخه خوده خونه ی اجاره رم دختره رفت پیدا کردو قولنامه کرد