2777
2789
مشکلش فقط همین رفتین دادگاه!؟

دست بزن داره 

بچه ننه ست بدون اجازه مامانش نمیتونه ی لیوان آب بخوره منو فدای خانوادش میکرد با اینگه ی سال بود ازدواج کرده بودیم ولی هیچوقت بهم توجه نمیکرد فقط خانوادش براش مهم بودن 

اگه خانوادش فوشم بهم میدادن هیچی نمیگفت ازم هیچوقت دفاع نکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداروشکر که شوهرت درست شد ولی شوهر من هیچوقت نمیتونست قید خانوادشو بزنه اون هیچوقت درکی از خوب ...

مرسی گلم

اره میدونم عزیزم بعضی ازمردا واقعا بدون قلقن نمیشه درستشون‌کرد

البته مادرشونم خیلی تاثیردارن

میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازآرِزو‌هایَم 🌱

دست بزن داره بچه ننه ست بدون اجازه مامانش نمیتونه ی لیوان آب بخوره منو فدای خانوادش میکرد با اینگه ی ...

منم همین مشکلاتودارم خانوادش کلی بهم بی احترامی کردن ازم دفاع نکرد بااینکه میدونه مقصرن تایکماه ما رو ب جون هم انداختن خواهراش ومادرش بقدری ازشون متنفرم 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

منم همین مشکلاتودارم خانوادش کلی بهم بی احترامی کردن ازم دفاع نکرد بااینکه میدونه مقصرن تایکماه ما ر ...

انشالا درست بشه زندگیت عزیزم 

ولی من تو شهر غریب بودم دیگه نتونستم تحمل کنم هیچکسو نداشتم اونجا امیدم به شوهرم بود که اونم ناامیدم کرد 

انشالا درست بشه زندگیت عزیزم ولی من تو شهر غریب بودم دیگه نتونستم تحمل کنم هیچکسو نداشتم اونجا امیدم ...

ممنون عزیزم انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻