2777
2789

من از بچگی موهام پر نبود الانم که 25 سالمه احساس میکنم موهام خالی تر شده بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه که از بچگی موهام پر نشد؟ پدر مادرمم موهاشون پر هست چندتا خواهریم که اونام موهاشون پره چرا موهای من باید کم باشه😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم موهام خیلی میریخت و نازک شده بود ، یه مدتی مرتب قرص اولترا زینک و بیوتین یه مدت و همینطور قرصای مکمل مو رو میخوردم ، بهتر شدم 

شما البته بگو دکتر برات یه چکاپ کامل بنویسه ، استرست رو هم بیار پایین 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

آزمایش دادم چیزی نبود قرص هیربیوتی میخورم

اینایی که گفتم تجربه من بود و خوب بوده برام 

شما هم پیش یه متخصص پوست و مو خوب یا طب سنتی خوب برید ، بعضی از این تونیک های مو هم خیلی خوبن ، کنترل استرس هم خیلی مهمه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚