2777
2789

خیلی تنبله از صبح دارم باش بحث میکنم که بره ارایشگا برا موهای سرش یا لباسای قشنگ براش گرفتم رفته بیرون مغازه پدرش با پیراهن پاره وشلواری که میره باش سرکار درصورتی که نمیخواد بره سرکار ۵روزه دارم بش میگم برو سرکار هرروز یه بهانه میاره از سرکار میاد حموم نمیکنه بش میگم میخوام برم شنیون یاد بگیرم یا برم باشگاه میگه برا چیته تو فقط دوست داری بری بیرون 

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از قبل ازوواج ازشون شناخت داشتین ؟؟من برای خودم میپرسما میخوام ببینم ممکنه آدمی ک در ظاهر خیلی ...

قبلا هم همین طور بود ولی کمتر بهش هم گفتم که این لباسایی که میپوشی یا بی حوصلگیت رو نمی پسندم بعد چند روز رفته بازار لباس خریده تاحدی تنبلیشو هم قایم میکرد بروزش نمیداد حتی یه بار همه چیزو بهم زدم رفته اسممو خوالکوبی کرده رو دستش وباحرفاش گولم زد تا ازدواج کردم دیگه خیالش راحت شد اون روی تنبلشو نشون داد 

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍
قبلا هم همین طور بود ولی کمتر بهش هم گفتم که این لباسایی که میپوشی یا بی حوصلگیت رو نمی پسندم بعد چن ...

البته پیش میاد 

تو سن کم آدمها اونقدر تجربه ندارن ک بتونن طرف مقابلو بشناسن 

تو اینجور موقعها باید خانواده ورود میکردن و از ایشون شناخت پیدا میکردن 

ولی فکر میکنم جدایی آخرین راهه 

با یه ترامیست حالا یا آنلاین یا حضوری صحبت کن . ببین اون چی میگه