خیلی تنبله از صبح دارم باش بحث میکنم که بره ارایشگا برا موهای سرش یا لباسای قشنگ براش گرفتم رفته بیرون مغازه پدرش با پیراهن پاره وشلواری که میره باش سرکار درصورتی که نمیخواد بره سرکار ۵روزه دارم بش میگم برو سرکار هرروز یه بهانه میاره از سرکار میاد حموم نمیکنه بش میگم میخوام برم شنیون یاد بگیرم یا برم باشگاه میگه برا چیته تو فقط دوست داری بری بیرون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم از قبل ازوواج ازشون شناخت داشتین ؟؟من برای خودم میپرسما میخوام ببینم ممکنه آدمی ک در ظاهر خیلی ...
قبلا هم همین طور بود ولی کمتر بهش هم گفتم که این لباسایی که میپوشی یا بی حوصلگیت رو نمی پسندم بعد چند روز رفته بازار لباس خریده تاحدی تنبلیشو هم قایم میکرد بروزش نمیداد حتی یه بار همه چیزو بهم زدم رفته اسممو خوالکوبی کرده رو دستش وباحرفاش گولم زد تا ازدواج کردم دیگه خیالش راحت شد اون روی تنبلشو نشون داد