2777
2789
عنوان

پسرمو اوردم‌سینما

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 23 پست

من با دخترم انیمیشن ببعی قهرمان رو تو سینما دیدیم. خیلی خوش گذشت.

برام جالب بود انقدر که ما پدرومادرها تشویق میکردیم دست میزدیم هورا میکشیدیم که بچههاهم به وجد میومدن و کیف میکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا ها پارک و خیابون و خیلی سفت می‌گرفتن الان نه. مسافرخونه شناسنامه میخواد که . میذارن ؟!

اره دقیقا

تو تهران که یسریاشون میزارن

جدیدا هم یه طرحی لومده یه خونه رو مثلا یه هفته اجاره میکنن دیگه هرکیو بخوان میارن😑😑کثافت خونه شدخ

پسر منم کلاس دومه میبرمش انشاله

چون تهش موفق میشه مسابقه رو ببره یه جو شادی داری. دو تا اهنگ هم وسطاش میخونه. که باهاش دست میزدیم. وقتی که تموم شد هم شعر پایانیش رو همه باهم میخوندیم دست میزدیم😂

فقط چهره ی پدرها رو تصور کن که داشتن میخوندن وجالبه که اکثرا هم حفظ بودن🤣. حتی مسئول سینما هم خندش گرفته بود.

حالا نمیدونم همیشه همینجوریه یا از شانس ما باحالها جمع بودن. حتی یه صندلی خالی هم نبود

چون تهش موفق میشه مسابقه رو ببره یه جو شادی داری. دو تا اهنگ هم وسطاش میخونه. که باهاش دست میزدیم. و ...

تجربه ی خوبی بوده پس براتون 

اره خیلی باحاله همراهی باباها 🤩🤩🤩