2777
2789
عنوان

دوستان یک لحظه فقط

244 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کسی علت خشکی بیش از اندازه زبون ودهان رو میدونه از صبح اینطوری شدم هرکاری میکنم خوب نمیشم خیلی اذیتم لطفا راهنمایی کنید 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربی بدنت کم شده شاید. چند نفر دیدم قرص چربی که میخورن چربی خون کم میشه ؛ اما از اونطرف دهانشون خشک ...

الان دارم رژیم میگیرم ولی چندماه اینطور شدم دوتر گفت از میکروب معده بعد بهم قرص مترونیدازول دادن تامیخورم خوب میشم ولی تا قطع میکنم دهانم خشک میشه الان بعد دوهفته از صبح که مصرف دارو رو قطع کردم همونطور شدم نمیدونم قرص مترونیدازول عوارضی درآینده داره یا نه که بشه مرتب بخورم میخوام بدونم مثل رانیتیدین هست یا نه

الان دارم رژیم میگیرم ولی چندماه اینطور شدم دوتر گفت از میکروب معده بعد بهم قرص مترونیدازول دادن تام ...

سلام شما از لحاظ گوارشی مشکل داری و دوره درمانتون باید تکمیل بشه قرص مترونیدازول معمولا برای میکروب معده تجویز میشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

نه مشکلی تو مصرف قرص مترونیدازول نیست درمانتو تکمیل کن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نه مشکلی تو مصرف قرص مترونیدازول نیست درمانتو تکمیل کن

دوره درمان چی اخه دکتر گفت تا دوهفته قرص بخور خوردم تمام دیگه باید چکارکنم ؟

شما باید ادامه بدی تا مشکل به طور کامل برطرف بشه امکان داره بری دکتر قرصاتونو عدض کنن