2777
2789
❇️ ساقه کرفس برای درمان سنگ کلیه مفید هست✅ ترب سیاه اثرات فوق العاده ای برای دفع سنگ‌کلیه داره

❇️ دستور العمل اجرایی درمان #سنگ_کلیه

🟦 صبحانه: شیر تازه گاو با یک قاشق عسل طبیعی میل کنید.

به جای این صبحانه میتونید از یک لیوان شیر با سه عدد خرما استفاده کنید.

🟡 همچنین برخی روز ها برای صبحانه از مربای آلبالو یا مربای توت فرنگی با نان سبوس دار استفاده کنید.

🍓🍓🍓

🔹 ساعت 10 صبح نصف لیوان آب ترب سیاه میل کنید و بعد از اون ده دقیقه پیاده روی کنید.

🔸 بعد از ناهار یک لیوان آب سیب تازه یا یک عدد انار میل کنید.

🍎🍎🍎

☢️ عصر ساعت 17 یک کاسه باقلای آب پز بخورید و یک ساعت بعدش آب ترب سیاه مخلوط با یک قاشق عسل طبیعی بخورید و به مدت نیم ساعت راه برید.

🔸 ساعت 21 دو قاشق سیاهدانه عسل میل کنید و با روغن سیاهدانه محل کلیه ها رو ماساژ بدید.

🌺 طی روز مایعات زیر رو مدام مصرف کنید:

آب جوش ولرم، هندوانه، آب هلو، عرق طبیعی کاسنی، عرق طبیعی خارشتر، عرق طبیعی گل بهارنارنج و جوشانده هسته خرما

❇️ ان شالله نهایتا طی یک هفته درمان کامل صورت خواهد گرفت به اذن پروردگار عالم...

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم هرچقدرشو تونستی انجام بده ان شاءالله دفع میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مامانم هستن .دکتر اورژانس گفته بره سنگ شکن. ولی من شنیدم طب سنتی درمان میشه

🔴 اگه سنگ ها یه مقدار درشت تر باشن و بیش از 7 میلیمتر قطر داشته باشند پزشکان از روش سنگ شکن استفاده میکنند که بسیار دردناک هست و گاهی حتی نیاز به بیهوشی هم داره و که عوارض فراوانی برای بدن داره.

بعد از عمل کبودی در شکم و پشت و خونریزی در اطراف کلیه ها رو احتمالا شاهد خواهید بود.

💢 از این بدتر و دردناک تر استفاده از روش تونل پوستی یا نفرولیتوتومی هست که یه برش کوچک از بدن بیمار برداشته میشه و سنگ رو بیرون میکشن.

🔶 در مواردی که سنگ در مثانه گیر میکنه از ابزاری به نام یورتروسکوپ برای برداشتن سنگ استفاده میکنند.

یه سیم کوچک متصل به دوربین رو وارد مجرای ادرار میکنن و به مثانه منتقل میشه و سنگ برداشته میشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا مامانم هستن .دکتر اورژانس گفته بره سنگ شکن. ولی من شنیدم طب سنتی درمان میشه

مامان من ی کلیش ۱۳میلی بود یکی دیگش ۱۰

با طب سنتی و اینا فقط اون ۱۳ میلیه شکست اما دفع نشدن

اخرشم سنگ شکن رفت تا دفع شدن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

🔴 اگه سنگ ها یه مقدار درشت تر باشن و بیش از 7 میلیمتر قطر داشته باشند پزشکان از روش سنگ شکن استفاده ...

بنظرم از دستورالعملی که بالاتر فرستادم استفاده کنید جواب میگیرید عزیزم.. که نخواید اتاق عمل برید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم از مهر و لطفتون بی نهایت سپاسگزارم، خیلی جامع بود🙏🌹

قربونت خدا سلامتی بده ♥️♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی این نتیجه رو یکی از خانما فرستاده بود طبق دستور عمل کرد نتیجه دید الحمدلله 

#ارسالی

سلام صبح تون بخیر 

این پیام من رو به دست آقای حسینی برسونید 

من همسرم دل درد بودند سونوگرافی که انجام دادند گفته بودند سنگ کلیه دارید‌، با همسرم که تماس گرفتم خیلی استرس داشتند که نکنه به عمل بکشه، ازشون خواهش کردم تا یکهفته پیش دکتر نروند و درمان خانگی استاد را انجام بدند، الحمدلله بعد از یکهفته که دوباره رفتند سونو، سنگ کلیه با مصرف تُرب سیاه، خیار و کرفس دفع شده بود 

خداخیرتون بده آقای حسینی بهترین ها روزی تون

1
5
10
15
20
25
30
35
40