2777
2789

سلام دوستان من حساب بلو یه ساله دارم ولی میترسم پول زیاد بزارم توش و حساب ویپاد هم تازه باز کردم هنوز کارتش ب دستم نرسیده و یه سوام دارم اینکه وام بلو بهتره یا ویپاد میگن وام ویپاد رو باید خرید کنی فقط نمیشه پولت رو کارت ب کارت کنی و اگر ده میلیون بزارم حساب ویپاد چقدر سکه میده اخه نوشته بود روزی صدهزار بزاریم یدونه سکه میده اگر ده میلیون یه جا پول بریزیم سکه میده یا نه باید روزی صد هزار صدهزار واریز کنیم اگه کسی هرچی میدونه بگه ممنون

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

بلو بانک مطمئنه خیالت راحتویپاد هم وام گرفتم انتقال دادم وام رو

انتقال دادی ب کارت دیگه ات وام کدوم راحت تره بنظرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلو اول میانگین سه ماهه رو‌میگیرن بعد بهت وام میده . سری های بعد راحت تره

من چندباری ده تومن گرفتم

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

ویپاد از وام های کوچیک شروع میشه باید یک‌ ماهه تسویه کنی 

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
بلو اول میانگین سه ماهه رو‌میگیرن بعد بهت وام میده . سری های بعد راحت ترهمن چندباری ده تومن گرفتم

بد چند ماهه تسویه کردی

بد چند ماهه تسویه کردی

بلو وام ده تومنی شش ماهه تسویه میشه

ویپاد زیاد باهاش کار نکردم فکر کنم اگر ماهیانه نپردازی بشه دوسه مرحله ای پرداخت کرد

بلو وام ده تومنی شش ماهه تسویه میشهویپاد زیاد باهاش کار نکردم فکر کنم اگر ماهیانه نپردازی بشه دوسه م ...

اها خیلی ممنونم عزیزم

سلام خانوم،نمیدونم چطور بگم‌،اول بهتره یک سر به تاپیکهام بزنید،ببنید چقدر گرفتارم،تمام پست هایی هم که میذارم التماس دعاست.میشه شما یک کمکی کنیدبتونی کمکم کنی ممنون میشم،چون من نه دنبال سرگرمی با این چیزام،نه دنبال ازدواج دوس ت پس ر و....

گرفتارم.تاحالا چندبار طلسم پیدا کردم،اما تحمل کردم سمتش نرفتم و منتظرم خدا معجزه کنه،ولی اتفاقای بدتری داره میوفته،پای چندتا بچه کوچیک درمیونه.بازم ممنون.نشدم برام دها کن.

سلام خانوم،نمیدونم چطور بگم‌،اول بهتره یک سر به تاپیکهام بزنید،ببنید چقدر گرفتارم،تمام پست هایی هم ک ...

الان چ کمکی از دست من برمیاد بیا خصوصی