2777
2789
سلام عزیزم خوبی برای منم دیروز اینجوری بود .هنگه دیگه

سلام عزیز دلم...تو خوبی؟؟...برای من چند روزه اینجوریه

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم...تو خوبی؟؟...برای من چند روزه اینجوریه

قربونت برم .خودت چطوری😍 

برای من فقط یک روز بود ‌.دیگه درست شد .

فکر کنم یواش یواش داره یادشون میاد اینم فیل تر کنن .از دستشون در رفته😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

قربونت برم .خودت چطوری😍 برای من فقط یک روز بود ‌.دیگه درست شد .فکر کنم یواش یواش داره یادشون میاد ا ...

ممنونم جانم....با فی لترشکن میری؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
نه من فی لتر شکن ندارم عزیزم نت رو خاموش روشن کن ببند صفحه رو دوباره باز کن ببین میره

باشه..ممنونم عزیز دلم...بذار امتحان کنم

قربونت😘 ایراد از خودشه نهایت نشد مثل سپیده با فی لتر شکن وصل شو

باشه عشقم...امروز با فی لترشکن امتحان میکنم...قربونت♥️

قربونت😘 ایراد از خودشه نهایت نشد مثل سپیده با فی لتر شکن وصل شو

سلام‌عزیزم...خوبی سمیرا جونم...میگم من با فیل‌تر شکن هم اومدم حتی صفحه بالا نیومد بدون فیل تر شکنم این صفحه بالا میاد...زود زود امتحان میکنم...

سلام‌عزیزم...خوبی سمیرا جونم...میگم من با فیل‌تر شکن هم اومدم حتی صفحه بالا نیومد بدون فیل تر شکنم ا ...

سلام خوشگلم .تو خوبی .عه پس ایرادپیدا کرده حتما .

منم نمیتونم برم ..

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام خوشگلم .تو خوبی .عه پس ایرادپیدا کرده حتما .منم نمیتونم برم ..

ای بابا....با بچه ها دیگه کجا حرف میزنین،؟؟بگم شاید شوهرم گذاشت نصب کنم.

راستش هیچ جا🤭🤭😂

باشه پس..همونو امتحان میکنم زود زود شاید درست شد.