2777
2789
عنوان

همسرم ده کیلو مغز پسته اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 41 پست

خراب شدنش بستگی به محل نگهداریش داره بنظرم یمقدارشو به فامیلو‌درو همسایه بفروش یمقدارشم بذار تو فریزر یه مقدار شو خلال کن خشک کن برای روی برنج اینا یمقدارشم برای استفاده ی روزانه بذار دم دست البته فک کنم تو ظرف پلاستیکی یا شیشه ای دربدار بذار جای خنک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خدا شفا بده شوهرتون 

تو این کرونی 

چقد درآمد دارید مکه؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

آدم میاد اینجا نمیدونه بخنده یا گریه کنه ..یکی تاپیک میزنه بابام به خواهرم یه خونه داده یکی میاد میگ ...

عزیزم حدا به همه بده ولی نه اهل دروغم نه پز  اونم با پستهفقط از ناراحتی تاپیک زدم گفتم ببینم چکارش کنم اگرمیخوای عکسم بدم 

خداروشکر ولی با یه عالمه قسط قرض همسرم ماشبن سنگین داره البته مهندس برقم هست دوشغلس

موفق باشید اما سعی کن مدیریت پولو دست خودت بگیری

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه