2777
2789
عنوان

باردارای پنج ماهع

209 بازدید | 21 پست

هفته۲۰و۲۱ احوالاتتون چطوره؟

چقد وزن اضافه کردید تا این هفته؟

کسی بوده عفونت ادرار داشته باشه خوب شده؟یا دفع پروتئین کم داشته باشه

مکمل و ویتامین چی استفاده میکنین؟

دکترتون سونو یا آزمایش بعد از غربالگری رو کی گفته برید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز هفته 12 هستم تازه باید برم سونو ان تی این هفته

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    

من هفته 24 ام

حدود 7 کیلو اضافه کردم

عفونت قارچی دارم،دکتر بهم لاکتوفم و پماد کروتریمازول داده

قرص کلسیم و ویتامین د3 بعد صبحانه

مولتی ویتامین بعد ناهار

قرص آهن بعد شام

دکتر برام آزمایش قند ‌و سونو طول سرویکس نوشته الان باید انجام بدم

من هفته 24 امحدود 7 کیلو اضافه کردمعفونت قارچی دارم،دکتر بهم لاکتوفم و پماد کروتریمازول دادهقرص کلسی ...

مرسی که پست گذاشتی پس منم تقریبا۳هفته دیگه باز سونو دارم فعلا مولتی بهم نداده میگه وزنتو میبره بالا تا الانم ۱۵۰۰ وزن اضافه کردم عفونت ادراری دارم سفالکسین میخورم 

منم ۲۷هفتمه طول سرویکسم به شدت پایینه و استراحت مطاقم انقباض و دردپریودی زیردلم دارم قرص اکتی ناتال و آهن میخوذم برای انقباضام شیاف پروژسترون 

حال روحیم هم داغونه غفط دارم تحمل میکنم

سلام گلم من ۲۳ هفته هستمقرص کلسیم و مولتی پریناتال میخورم و آهن و آسپرینتا الان حدود ۵ کیلو اضافه کر ...

سلام عزیز حرکات بچتون چطوره؟منم ۲۳هفته هستم تا الان زیاد بود الان تقریبا۳روزه کم شده یا اینکه تکون میخوره من متوجه نمیشم صدای قلبش رو بیمارستان رفتم خوب بود خداروشکر فقط نمیدونم چرا حرکاتش آروم شده

منم ۳ونیم کیلو اضافه کردم دکترم میگه زیاده😒مولتی هم نداده بهم بخاطر این موضوع

منم ۲۷هفتمه طول سرویکسم به شدت پایینه و استراحت مطاقم انقباض و دردپریودی زیردلم دارم قرص اکتی ناتال ...

من طول سرویکسم خوب بود آخرین باز که سونو دادم واسه شما چنده؟چندهفته سونو دادین؟

انقباض چطوریه؟من عصر به بعد یهو کل شکمم سفت میشه رفتم ۲تا بیمارستان به دوتا ماما گفتم به شکمم دست زدن گفتن این انقباض نیست نمیدونم چرا عصرا اینجوری میشه

۳روزه حرکات بچه هم آروم شده 

شیاف هم چند روزی یدونه استفاده میکنم منظم استفاده نمیکنم یادم میره

من ده کیلو تاهفته۲۷اضافه کردم دکترم چیزی نگفت

آخه من قرص فشارهم میخورم دکترم خیلی سختگیرتره میگه وزنت زیاد بالا نره خدای نکرده مسمومیت نگیرم وزنگیری بچه هم فک کنم از هفته ۲۷یا ۲۵به بعده دیگه اون موقع مهمه که منظم وزن اضافه کنیم

آخه من قرص فشارهم میخورم دکترم خیلی سختگیرتره میگه وزنت زیاد بالا نره خدای نکرده مسمومیت نگیرم وزنگی ...

اره معمولا اگه مشکل فشار د دیابت داشته باشی باید مراقب وزنت باشی منم یکروز در میون مولتی میخورم ولی خداروشکر فعلا مشکلی نداشتم تازه تست گلوکز دادم امیدوارم دیابت نداشته باشه