2777
2789
عنوان

قیمت سونو تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 7245 بازدید | 48 پست

بچه هايي كه تو هفته ١٦-١٧ هستين ني نياتون تكون ميخورن ؟ ميفهمين؟

من هفته ١٧ ولي هنوز متوجه نميشم نگرانم😑😕

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هايي كه تو هفته ١٦-١٧ هستين ني نياتون تكون ميخورن ؟ ميفهمين؟ من هفته ١٧ ولي هنوز متوجه نميشم ...

من ۱۶ پر شد امروز هیچی به هیچی ... سر پسرم از ۱۴ حس میکردم ... البته اونوقت جفتم خلفی بود الان قدامیه

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
صدری خیلی تعریفشو شنیدم ولی شرقه ..منم غرب ... خعلی دوره

الان هفته چندي؟

هفته ١٦ به بعد ديگه همه سونوهاي معمولي هم متوجه ميشن جنسيتو هرجا بري

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers
الان هفته چندي؟ هفته ١٦ به بعد ديگه همه سونوهاي معمولي هم متوجه ميشن جنسيتو هرجا بري

فردا میشم ۱۶ و ۱ روز ... یعنی میرم تو ۱۷

من ۱۶ پر شد امروز هیچی به هیچی ... سر پسرم از ۱۴ حس میکردم ... البته اونوقت جفتم خلفی بود الان قدامی ...

منم هفته ١٤ يه چيزايي حس ميكردم بعدش ديگه تا الان هيچي

هر هفته ميرم بهداشت قلب چك ميكنم خخخ

فردا میشم ۱۶ و ۱ روز ... یعنی میرم تو ۱۷

خب الان هرجا بري ميفهمي ديگه

ني نيت ارديبهشتي ميشه مث ني ني من😍😍

منم هفته ١٤ يه چيزايي حس ميكردم بعدش ديگه تا الان هيچي هر هفته ميرم بهداشت قلب چك ميكنم خخخ

نگران نباش ...جفتت خلفی باشه زودتر حس میکنی نه کمی دیرتر

شوهرم میگه صبر کن سه هفته دیگه آنومالی من میگم دیگه طاقت ندارم ... ببینم کدوممون زورمون بیشتره 😉... یا اون منو قانع میکنه یا من اونو میبرم 😁

نگران نباش ...جفتت خلفی باشه زودتر حس میکنی نه کمی دیرتر

اره جفتم خلفيه

خداكنه زودتر حس كنم 

همش بستني ميخورم ببينم تكون ميخوره بازم نميفهمم فقط دارم چاق ميشم🙈🙈

اره جفتم خلفيه خداكنه زودتر حس كنم  همش بستني ميخورم ببينم تكون ميخوره بازم نميفهمم فقط دا ...

😂😂... ای جان ... خلفی ۶۸ درصد پسریه ... قدامی بالای ۷۰ درصد دختر ... ان شالله سالم باشه و نامدار

شوهرم میگه صبر کن سه هفته دیگه آنومالی من میگم دیگه طاقت ندارم ... ببینم کدوممون زورمون بیشتره 😉... ...

به نظر منكه برو زوتر 

منم سه هفته نميتونم صبر كنم 😆

من سر دختر هر دو هفته سونو بودم 

اين معموليا فك نكنم ضرر داشته باشن

واسه جنسيت ٢ ثانيه بيشتر سونو نميكنن