2777
2789
عنوان

آقایون جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 59 پست
یه مشت نر هول ،بله حرف میزنن ،مردای واقعی دلیل نداره درباره رنگ پوست و رنگ چشم زنی که ربطی بهشون ندا ...

این دوست دختر اینا نداره یعنی خسیسه نمیتونه دوست دختر بگیره از طرف دیگه زیادم اهل دوستی نیست یعنی عقلش کمه اخه قسم خورد منظوری نداشته 

، اینطور بگم همیشه تعریف میکنه از ادمای واقعی 

یه بار برگشت گفت تو خواب دیدم فلان دختر با رنگ پوست و چشم فلان خیلی قشنگ بود و اینا 

من احساس کردم میخواد حسادت منو تحریک کنه گقتم کات 

قسم خورد منظوری نداشته 

پس حتما عقلش کمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوست دختر اینا نداره یعنی خسیسه نمیتونه دوست دختر بگیره از طرف دیگه زیادم اهل دوستی نیست یعنی عق ...

فکر کردم شوهرتونه .و فکر کردم درباره یه دختر حقیقی حرف زده ، 

این مورد را که گفتید میشه گذشت کرد 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

فکر کردم شوهرتونه .و فکر کردم درباره یه دختر حقیقی حرف زده ، این مورد را که گفتید میشه گذشت کرد

گفت توو خواب دیده منم چون سابقه ش خراب بود ناراحتش شدم گفتش چرا برای کسی که وجود خارجی نداره انقدر حساسیت نشون میدی

گفتم چون حس میکنم میخوای حسادت منو تحریک کنی قسم خورد اینطور نبوده 

فکر کردم شوهرتونه .و فکر کردم درباره یه دختر حقیقی حرف زده ، این مورد را که گفتید میشه گذشت کرد

در مورد دخترای حقیقی هم حرف میزد یه ماه باهاش حرف نزدم برا اینه الان درست شده ولی باز تو خوابش دیده 😒 حس میکنم خواب الکیه میخواد حرص منو دربیاره از این ناراحت میشم 

گفت توو خواب دیده منم چون سابقه ش خراب بود ناراحتش شدم گفتش چرا برای کسی که وجود خارجی نداره انقدر ح ...

احتمالا حق با ایشون باشه ، حساسیت شما هم بی مورده

در مورد دخترای حقیقی هم حرف میزد یه ماه باهاش حرف نزدم برا اینه الان درست شده ولی باز تو خوابش دیده ...

نمیدونم 

خیلی صریح و محکم ولی در آرامش بهش توضیح بدید که این حرف ها چه حس بدی در شما ایجاد میکنه واگه تکرار بشه رابطه براتون تمومه