2777
2789
عنوان

شوهرم میگه با داداشت روبوسی نکن

184 بازدید | 8 پست

بهم میگه با داداشت و عمو هات و پدرت رو بوسی نکن 

این اگه مشکل ندارع پس چیی دار؟؟

دارم روانیی میشم چطور آخه من با داداشم پدرم عمو هام رو بوسی نکنم اونا محرم هستن 

ما عقدیم بهم گفته دیگه تا آخر پایان سال بهم زنگ نزن 

بهم گفت ازت بدم میاد دلم ازت سرد شده میگه می خوام جداشم گفتم بیا به پدرم بگو ... 

گفت میگم به وقتش  بعدش گفت خواستم دهنتو باز کنم و فلانننننن منم دو روزه زنگ نزدم بهش قهر کردم 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
ملی و راه های نرفته اش ۲

متوجه نشدم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پدرت حتما مشکلتونو بگوووو

حتمااااااا ببرش مشاوره

این ازدواج کنید خیلی بدتر میشه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

به پدرت حتما مشکلتونو بگووووحتمااااااا ببرش مشاورهاین ازدواج کنید خیلی بدتر میشه

مشاوره نمیاد

... جدا که نمیتونی بشی عزیزم طبق تاپیکای قبلی و سنتها و ایناتون... بددلم هست و از نظر اقتصادی هم احتمالا سختت باشه خودت تنهایی هم بتونی بری مشاوره...

خیلی مطالعه کن عزیزم ببین چطوری میتونی مشکلاتتونو بهتر مدیریت کنی. اینجا هر کس یه نظری بدون تخصص میده و خیلیهام از سر دلخوشی و دل سیری و بدون درک شرایطت فقط می‌خوان جبهه بگیرن! 

وقتی اجبارت به موندن هست، تلاش کن که تمرکزتو بذاری روی خصوصیات مثبت شوهرت و با همونا نرمش کنی و قلقشو یطوری بدست بیاری. بازم میگم مطالعه کن راجع به تک تک مشکلاتتونو راه حل پیدا کن..

امیدوارم خوشبخت شی عزیز دلم و بهترینها برات اتفاق بیفته❤️

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
... جدا که نمیتونی بشی عزیزم طبق تاپیکای قبلی و سنتها و ایناتون... بددلم هست و از نظر اقتصادی هم احت ...

چشممم گلم ممنونممم ازت