2777
2789
عنوان

سابقه بیماری خانوادگی

99 بازدید | 5 پست

بچه ها خانواده ما متاسفانه سابقه آسم حاد و بیماری قلبی دارن 

پدر بزرگم و پدرم بیماری قلبی داشتن اما قسمت جالب ماجرا اینجاست ما سه تا بچه اییم هر سه تامونم سالمیم به طور عجیبی 

کسی هم تو خانوادمون هیچ علائم خاصی نداشته جز من که آسم رو به ارث بردم اما الان یه سه سالی میشه تپش های شدید ، درد قفسه سینه و تپش های ناگهانی دارم موقعی که ناراحت میشم قلبم به شدت میتپه و درد میگیره.... 

نمیدونم اینا عادی ان یا من زیاد حساسم!

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

با توجه به سابقه ی خانوادگی حتما برید متخصص قلب تا بررسیتون کنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه بار میرفتی چک میکردی قلبتو

مامانم آدمی هست که حتما باید یه چیزیم بشه بعد برم دکتر ، اگر برم دکتر بگه عادی قلبت....میخواد حرف روم بزاره که تو میخوای از درس فرار کنی فلان بخاطر همون نمیرم حی میکنم چیزیم نیست شاید زیادی حساسم 

با توجه به سابقه ی خانوادگی حتما برید متخصص قلب تا بررسیتون کنه

متخصص قلب برم یا نوار قلب؟ بهم میگن برو نوار قلب بگیر

متخصص قلب برم یا نوار قلب؟ بهم میگن برو نوار قلب بگیر

نه حتما متخصص قلب برید نوار قلب خودش میگیره اگ لازم باشه اکو هم میکنه....

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....