2777
2789
عنوان

سرفه ی شدیدبچه

83 بازدید | 15 پست

توروخدا اگه راهی بلدیدپیش پام بزاری.

بمن دو ساعت همش سرفه میکرد.

از هفته پیش تب خیلییی شدیدودل درد وتهوع واستفراغ داشت یه کم بهترشدولی از عصرسرفه هاش برگشته.الان خوابیده 

ده بار بردمش دکتر

دارم دیوونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من تخم به رو مامانم تو آب سرد خیسوند و وقتی بار انداخت ریخت تو شیر خوردم خوب شدم 

البته نمیدونم بچه شما چند سالشه و مناسبش هست یا نه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
نه ندارمده تادکتربردم ولی انگار نه انگار خدایا خودت بهم رحم کن

خب این و امتحان کن خیلی خوبه چند روز پیش به به خانم اینجا هم پیشنهاد دادم بعدش اومد گفت خیلی خوب بود 

چند سالشه بچه ات ؟؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
۸سالشه دعا کن تافرداخوب شه دارم دق میکنم تمام امیدمه

خب اگه ۸ سالشه عناب بجوشون بهش بده هم آبش بخوره هم خودعناب بخدا انگار آب رو آتیشه من اینا را استفاده کردم که میگم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜