2777
2789

هر شب فکر میکنم صبح ک بیدار بشم دیگه مامان بابامو نمیبینم

امشب دیگه خیلی بدتر از شبای قبل شدم 

فقط دارم گریه میکنم خدایا کمکم کن

چیکار کنمممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متأسفانه منم این شکلی ام 🥲 بهش میگن خارش مغزی ،تنها کاری که میشه کرد این‌که سرتو با چیز دیگه گرم کن ...

نمیتونم وسط هرکاری حتی زمانی ک خیلییی شادم ی دفعه میاد سراغم وقتی نگاهشون میکنم فکر میکنم آخرین باره میبینمشون

شما درگیر نشخوار فکری هستی منم مبتلام اما از نوع دیگه ش مدام به بدبختی خودم فکر میکنمولش کن این اتفا ...

خیلی میترسم همه میگن به هرچی فکر کنی همون میشه تکه بشه چیییی

من ی دوره افسردگی هم داشتم البته خوب خوبم نشدم ولی بهترم میتونه از اونم باشه؟

نمیتونم وسط هرکاری حتی زمانی ک خیلییی شادم ی دفعه میاد سراغم وقتی نگاهشون میکنم فکر میکنم آخرین باره ...

میفهممت🥲 کاری نمیشه کرد جز این‌که رو خودمون کار کنیم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
مگر اینکه بری تراپیست اون مگر قرص بده و با مشاوره بهتر بشی وگرنه خودت باید خودتو درمان کنی

چند جلسه ای رفتم ولی اصلا درباره این موضوع صحبت نکردم ماشالا انقد ذهنم بهم ریختی ک نمیدونم کدومو بیان کنم

خیلی میترسم همه میگن به هرچی فکر کنی همون میشه تکه بشه چییییمن ی دوره افسردگی هم داشتم البته خوب خوب ...

اره بابا منم داشتم زمانیکه دارو مصرف میکردم خوب بودم بعدش برگشت اونم بدتر

چند جلسه ای رفتم ولی اصلا درباره این موضوع صحبت نکردم ماشالا انقد ذهنم بهم ریختی ک نمیدونم کدومو بیا ...

ما تنها دنیا میایم و تنها از دنیا میریم، جز خودمون هم کس دیگه ای نداریم، خودمون باید هوای خودمون داشته باشیم

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
خیلی میترسم همه میگن به هرچی فکر کنی همون میشه تکه بشه چییییمن ی دوره افسردگی هم داشتم البته خوب خوب ...

وای ببین دقیقا خود خود منی 

تاپیک اخرم در همین مورده

این افکار میاد بعد من کلی احساس گناه میکنم بعد مثلا میگم اصلا کاش سرم بیاد این فکرام یهو میگم وای خدایا نکنه سرم بیاد

نکنه خدا بگه این خودش گفت سرم بیاد پس سرش بیارم تا حالیش شه 

بعد میگم وای من اینجوری فکر کردم همه میگن هرچی فکر کنی همون میشه پس دیگه همین میشه بعد یهو نگران میشم و دوباره کلی داستان دارم و این سیکل تکراری تازه جالبه مدام میپرسم اینا گناهن یا من وسواس فکری دارم بخدا نمیدونم چندبار پرسیدم و هی گعتن بیخیال و من همچنان همون ادمم