2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید یروز استراحت باشی آخه

حداقل بیشتر کاراتو تا قبل از رفتن به دندونپزشکی انجام بده تا کمتر بهت فشار بیاد

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

من جراحی نبود ولی خیلی درد داشتم میخواستم سرم را بکوبم توی دیوار 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

نههه من یه هفته به بستر افتادم😑شونصد آمپول قرص مصرف میکردم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

نهفته سخت تره دیگه

🥲چه بهتر

اما من بازم میترسم چون خیییلی عقبه اون پشت لای لپمه احساس میکنم دهنم جر میخوره تا بکشن😣😐

💕🧚‍♀️                                               

من دوتا دندون کاملا نهفته بالا رو جراحی کردم سر اولی دکتر گفت تا یه روز چیز سفت نخور فقط مایعات بخور رعایت کردم هیچ مشکل و دردی حس نکردم ولی بعد از جراحی دندون دومم رعایت نکردم و برنج اینا خوردم شبش چنان دندونم درد گرفت که فقط گریه میکردم و نمیتونستم یه جا بشینم اینقدر اوضاعم ناجور بود همسرمم گریش گرفته بود😁

من دوتا دندون کاملا نهفته بالا رو جراحی کردم سر اولی دکتر گفت تا یه روز چیز سفت نخور فقط مایعات بخور ...

من دندون عقلم بدنه اش شکسته گفتن حتما باید جراحی کنی. این سخت تره یا نهفته. یا فرق نداره 

من خیلی میترسم