2777
2789
عنوان

خرابی دندون تو بارداری

149 بازدید | 16 پست

به معنی واقعی دهنم سرویس شده از خرابی دندون! 🤦🏻‍♀️ 

یه دندون بالام شکست الان نصفه س، درست زیر همون یه دندون داشتم باید روکش میکردم باردار شدم نشد برم درستش کنم، اونم الان لق شده همین روزاست که اونم بشکنه یا بیفته ، کنارش هم یه فاصله ای بود تا دندون کناریش اونجا حالت گوشت اضافه آورده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمیشه اصلا تو بارداری هیچ کاری کرد برای دندون؟؟ هفته ی بیستمم

من که با دندون درد و درد میگرن سوختم و ساختم و دارو هم نتونستم بخورم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه ماهه ی دوم میشه کاری کرد .قبل بارداری دندوناتو چک‌نکرده بودی؟

بارداریم ناخواسته بود، نه که ناخواسته ولی فکر نمی‌کردیم انقدر زود باردار شم چون دختر اولم دو سال تقریبا طول کشید

یعنی الان میشه برم دکتر؟؟

من که دوهفته پیش رفتم دکتر عصب کشی کرد تو سه ماهه دوم میشه نمی تونستم از درد وایسم الان بیست و سه هف ...

چه خوب که میشه! نمیدونستم! 

امیدوارم به خوشی و سلامتی نی نیت به دنیا بیاد 

چه خوب که میشه! نمیدونستم! امیدوارم به خوشی و سلامتی نی نیت به دنیا بیاد

ممنونم عزیزم همچنین 

تو سه ماهه سوم هم میشه فقط به خاطر تینمه شکم بزرگ میشه رو یونیت دندون پزشکی راحت نیستی میگن تو سه ماهه دوم انجام بدی بهتره  

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

من امشب ده تا دندون پزشکی وکلینیک رفتم ماه ششم هیچ کدوم قبول نکردن گفتن یکسالی هست کلا نامه اومده باردار هارو کار انجام نمیدن اونایی هم ک انجام میدن بعدا براشون مشکله

بارداریم ناخواسته بود، نه که ناخواسته ولی فکر نمی‌کردیم انقدر زود باردار شم چون دختر اولم دو سال تقر ...

اره ، ولی قبلش به دکترت و دندون پزشکت بگو شرایطت رو

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن