یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودتو باید دوست داشته باشی به خودت احترام بزاری و خودت باشی به خاطر بقیه خودتو تغییر ندی به حرف بقیه حساس نباشی و به خاطر حرف دیگران خودتو تغییر ندی که آخرش خودت از خودت راضی نباشی همیناس دیگه اینارو باید رعایت کنی
به نظرم بزرگترین ضعف ها توی عزت نفس و اعتماد به نفس همین دوست نداشتن خوده آدمه تو خودتو دوست داشته باشی اجازه نمیدی بقیه بهت بی احترامی کنن چیزی بهت بگن و بقیه هم اینو خیلی خوب متوجه میشن کسی که برای خودش ارزش قائله اولویت زندگیشو خودش قرار میده دیگران هم این آدم رو بهش احترام میزارن کسی که به خودش احترام نذاره بقیه هم بهش احترام نمیذارن من خودم خیلی توی این مشکل داشتم و حرف بقیه روی من تاثییر میذاشت که اونم به خاطر همین مشکل بود که جوری که دوست دارم باشم نباشم به خاطر اینکه بقیه منو دوست داشته باشن نقش یک آدم دیگه رو بازی کنم که اینم از عزت نفس پایینه
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙
عزت نفس با اعتماد به نفس فرق داره من عزت دارم اما اعتماد😂
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس