2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره کی باشه 

اگه برام آدم با ارزشی باشه حتما به روش میارم که دیگه اون کارو نکنه 

آخه اون حق نداره دلیل ناراحتی من باشه ☺

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

بستگی داره طرف کی باشه ..خودی باشه ب روش میارم .. نخودی باشه حذفش میکنم😄

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

اگ واسم مهم باشه بلی ☺دوست دارمم هر کی ازم ناراحت میشه بهم بگ😇😇😇

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

نه اصن بهش فکر نمیکنم جون اون ادم ارزش نداره ولی دیگ مث سابق باهاش نیستم بستگی ام داره جی کار کرده باشه چ حرفی بهت زد؟

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

نه من نمیتونم 

و همیشه اینجوریه که انقد جمع میشه رو هم که میترکم

هم خودمو نابود میکنم هم طرفو😔😔

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

من اصلا نميتونم غرورمو بشكنم ب روم بيارم،تو ظاهر خودمو كاملا بيتفاوت نشون ميدم،ولي بعدا خودخوري ميكنم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

من بهش میگم سعی میکنم کینه ای نباشم بستگی به طرفش داره اگ اون ادم خیلی برام عزیز باش تو دلم میمونه همیشه ولی کارش فراموش میکنم باز دوسش دارم ولی اگه نه یه ادم معمولی باش روابطم کمتر میکنم و جور دیگه ای باهاش برخورد میکنم ولی در هر دو صورت تحت هر شرایطی باید به اون طرف بفهمونم که کارت اشتباه و ناراحتم ازت و معمولا طرف مقابل ازم معذرت خواهی کرده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نه اصن بهش فکر نمیکنم جون اون ادم ارزش نداره ولی دیگ مث سابق باهاش نیستم بستگی ام داره جی کار کرده ب ...

مثلن من از جاریم ی سوال پرسیدم ک شوهرت مثلن دیگه اژانس نمیره میره یش باباش کار میکنهالبته دوسه بار پرسیدم فکر نمیکردم جوری دیگه برداشت کنه رفته ب مادرشوهرم گفته فلانی هی میپرسه چشممون میکنه