2777
2789
مثلن من از جاریم ی سوال پرسیدم ک شوهرت مثلن دیگه اژانس نمیره میره یش باباش کار میکنهالبته دوسه بار پ ...

اوووو فدای سرت جاریه دیگ ازین ب بعد جلوش هرحرفی نزن وقتی اینجور اخلاقا داره باعث شد بشناسیش ک ازین ب بعد بدونی پیشش باید چ جور باشی مهم نیس عزیزدل

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام عزیز نی ولی زیاد چشم تو چشمیم

خب ببین بستگی به اخلاق خودت داره که زیادی حساس باشی یا نه من زیادی حساسم زود بهم برمیخوره به دل میگیرم اعصابم یه چند ساعتی خورده ۰مثلا مامانم که باهم هرثانیه چشم تو چشمیم اگر ناراحتم کنه حالا کلامی یا با حالت چهرم بهش نشون میدم که ناراحتم ازش بنده خدا چند ساعت بعد از دلم درمیاره ولی یه نفر نه براش مهم نیست میگه بیخیال طرف یه حرفی زده ناراحتم کرده شعورش رسونده من چرا اعصابم خورد شه مهم نیست اینجور آدما خیلی شادترن تا امثال من 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اول که تمام سعیم رو میکنم که تلافی کنم .اگه نتونستم قطع رابطه میکنم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
خب ببین بستگی به اخلاق خودت داره که زیادی حساس باشی یا نه من زیادی حساسم زود بهم برمیخوره به دل میگی ...

اره پس بروی خودم نمیارم ولی دیگه مثل سابق باهاش گرم ننیگیرم

دقیقا کم محلیش کن .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
مثلن من از جاریم ی سوال پرسیدم ک شوهرت مثلن دیگه اژانس نمیره میره یش باباش کار میکنهالبته دوسه بار پ ...

خب اینجور ادما حساسن زود بهشون برمیخوره از یه حرف هزارتا برداشت دارن خب بهشون توضیح بده بگو منظوری نداشتم از سوالم شما برداشت بد کردی 

خب اینجور ادما حساسن زود بهشون برمیخوره از یه حرف هزارتا برداشت هدارن خب بهشون توضیح بده بگو منظوری ن ...

اخه چند بار بهش گفتم گناهداره طفلی مثلن از پنج صبح میره تا شب خوب این یعنی بیمنظورم اونا خودشون برداشتشون چپکیه

هر طور که صلاح میدونی همین کم محلی یه خرده فاصله گرفتن بهش میفهمونه حرفش جالب نبوده و بیخود قضاوت کرده

هر طور که صلاح میدونی همین کم محلی یه خرده فاصله گرفتن بهش میفهمونه حرفش جالب نبوده و بیخود قضاوت کر ...

اره دوستم قبلن اینکارو کردم خودش پی جو شده سعی دارم همین کارو کنم