2777
2789

الان ازین تیغای اصلاح ابرو ندارم که شیار شیاره

اگه با این تیغای معمولی که از وسط میشکونیمشون صورتمو تمیز کنم فرقی با اون میکنه؟

تجربه ای دارین بگین واقعا نیازدارم

بله.کلا تیغ زمخت میکنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین اول تجربه خودم بهت بگم بعد از مدتی موها خیلی تغییری نداره و زمخت نمیشه ، پوستت هم اتفاقی براش نمیفته نهایتا اگر چرب باشه یکم پوسته پوسته میشه ، اما موها چون که سطحی با تیغ برداشته میشه ، هر روووز هر روز خدا باید اصلاح کنی و این عذاب آورههه🫣

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شخصه با تیغ معمولی راحت‌ترم و ۱۵ ساله استفاده میکنم 

موهای صورتم هیچ تغییری نکرده عزیزم نه بیشتر شده نه تیره تر و ضخیم تر 

فقط چون از ریشه برداشته نمیشه مسلما زودتر در میاد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عه جدی؟شما استفاده کردی خودت ؟

به هیچ عنوان

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین اول تجربه خودم بهت بگم بعد از مدتی موها خیلی تغییری نداره و زمخت نمیشه ، پوستت هم اتفاقی براش ن ...

یعنی هر روز توک‌ موهام میزنه بیرون؟

من با موبر میزنم بعد یه هفته یچیزایی درمیاد ، این با تیغ فرقی داره ؟

اخه هر دو فقط سطح مورو برمیدارن ریشه میمونه 

به شخصه با تیغ معمولی راحت‌ترم و ۱۵ ساله استفاده میکنم موهای صورتم هیچ تغییری نکرده عزیزم نه بیشتر ش ...

چند وقت یک بار شما شیو میکنی؟

الان مثلا موهای روی خط فک که پرپشت تر از بقیه است

سیاه و تیغ تیغی نشده ؟

چند وقت یک بار شما شیو میکنی؟الان مثلا موهای روی خط فک که پرپشت تر از بقیه است سیاه و تیغ تیغی نشده ...

من هفته ای تا ده روز یکبار میزنم و بازم میگم هیچ تغییری نکردم 

چون شدیدا  با بندو وکس و… جوش میزنم و هیچ راهی غیر ازین نداشتم و اصلا هم پشیمان نیستم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
یعنی هر روز توک‌ موهام میزنه بیرون؟من با موبر میزنم بعد یه هفته یچیزایی درمیاد ، این با تیغ فرقی دار ...

برای من اینجوره بعد یه مدتی تند تند باید هر روز شیو کنی!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱