2777
2789

دختر منم  نزدیک ۳ سابشه 

ر نمیتونه بگه ب جاش ی میگه ،مثلا به رادین میگه یادین،

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

فک کنم ب مرور حل شه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشه. خودتون باهاش تکرار کنید حروف رد و کلماتی که با اون حروف شروع میشه.

پسرم ش رو س تلفظ می‌کرد نگران بودم چند روزه بهتر شده دارم باهاش تمرین می کنم. ۵ سالشه

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

بچه منم پنح سالش شد از اول به پماد میگفت کماد ببین مشکل ندارن تفکیک حروف تشخیص نمیدن خودت حروف الفبا بخون مثال بزن 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دختر منم نزدیک ۳ سابشه ر نمیتونه بگه ب جاش ی میگه ،مثلا به رادین میگه یادین،

خواهرکوچیکه منم وقتی بچه بود به ر ، ل میگفت 

بعدش اوکی شد 

بهش میگفتیم مثلا بگو کاررررررررررر 

میگفت کاللللللللل 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خواهرکوچیکه منم وقتی بچه بود به ر ، ل میگفت بعدش اوکی شد بهش میگفتیم مثلا بگو کاررررررررررر میگفت کا ...

خیلی با مزن  

خیلی با مزن

درسته 😂😂

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کاش اطرافیان اینو درک میکردن مسخره میکنن

عزیزم اصلا اجازه ندید هرکی مسخره کرد بگید بچم شیرین زبونه. اصلا جلو بچه نگید درست تلفظ نمیکنه . هنوز وقت داره نگران نباشید.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم