یه دختر دبیرستانیم که از اول راهنمایی یه همکلاسی داشتم تا الان. دو سال اول راهنمایی زیاد ازش خوشم نمیومد حتی سال اول راهنمایی خیلی ازش بدم میومد. من خودم آدم مذهبی هستم. پوششم با چادر. اما اصلا افراطی نیستم. کلی دوست با حجاب دارم، کلی بی حجاب، با عقاید مختلف. میگفتم، من و این همکلاسیم بعد از سال اول راهنمایی کلاسمون عوض شد بت یه کلاس دیگه قاطی شدیم. با یه دختر چادری دیگه که من اوایل به خاطر قضاوت الکی ازش خوشم نمیومد همکلاس شدیم. این دختر خیلیی خیلی خیلی دختر خوبیه، یعنی واقعا اهل هیچ کار بدی نیست، نه تاحالا دیدم غیبت کنه، قضاوت کنه، مهربونن خیلی مهربون. همه چی تموم. همه باهاش دوست میشدن. حتی اون بچه شرهای مدرسه که هر روز تو خیابون ول بودن هم خیلی دوستش داشتن. با اینکه عقایدشون با هم از زمین تا آسمون فرق میکزد. حالا این همکلاسی من با این دختر چادری دوست شد. همون سال خیلی با هم صمیمی شدن. تا سال سوم راهنمایی که من هم با دختر چادری خیلی دوست شدم و به واسطه اون با همکلاسیم هم دوست شدم. چون یه چیزایی از اون دختر چادری در موردش شنیدم و یه چیزایی ازش دیدم که نظرم به کل عوض شد. تا آخر سال با هم هر سه تامون صمیمی شدیم. جوری که با بقیه دوستام تابستون واسه تولدم اومدن خونمون سورپرایزم کردن.سال اول دبیرستانم از هم جدا شدیم. هر کدوم رفتیم یه مدرسه. من یه جای دیگه. اون همکلاسیم و دختر چادری با هم یه مدرسه دیگه. بعد یه مدت اون همکلاسیم اصلا نتونست اون مدرسه رو تحمل کنه و اومد مدرسه من. ...... الان بقیش رو میگم. ببخشید طولانی شد اما نظرات رو میخوام