2777
2789

ده ساله صمیمی هستیم باهم دیگه 

اینم بگم پشتش حرف نزدم ،چیزی هم نگفتم که ناراحت که بشه 

رفتاراش تغییر کرده همش دلش میخواد توی جمع خوردم کنه یا کوچیکم کنه ،مدام جلوی دیگران مسخره ام میکنه و بقیه هم باهاش منو مسخره میکنند ، همش میخواد ازم پول بکنه یا به حساب من چیزی بخره منم وضع مالیم خوب نیست این رو خوب میدونه ولی شعور نداره رعایت نمیکنه 

تا کوچیکترین حرفی میزنم شروع میکنه به ایراد گرفتن ازم 😒

خیلی ناراحتم از دستش روم هم نشده بهش بگم ازت دلگیرم چون جنبه نداره 

نمیتونم هم قطع رابطه کنم چون دختر همسایه مونه هروز میبینمش و خیلی صمیمی هستیم باهم عین خواهر و اینکه داداشش رو دوست دارم و قراره بشه خواهر شوهر آیندم 🥲

چیکار کنم رفتارش رو اصلاح کنه؟!

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دختر ولخرجیه البته توی خانواده پولداری هم بزرگ شده 

ولی خب من که نیستم خودش هم میدونه دستم خالیه در به در دنبال کاری چیزی هستم 

همش بزور میبرتم بیرون و رستوران های شیک و گرون غذا میخوره منم تو رودروایسی میمونم نمیدونم چی بگم 

از هر ده باری که میاد در خونه دنبالم یک بارش رو باهاش میرم که اونم کلی خرج روی دستم میزاره🙂

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
بنظر من این اصلا دوست خوبی نیستبعد از ده سال اینکارا براش اولین باره؟

اره مدتیه اینجوری شده خیلی دختر خوبی بود اصلا ناراحتم نمیکرد خیلی دلسوزم بود الان اینجوری عوض شده

رازی چیزی ازت میدونه؟

رازی که زشت باشه و بد نه 

کار اشتباهی نکردم که به عنوان راز بد باشه بینمون

بنظرم تو هم سرد شورفتارش خیلی زشته

نمیخوام بخاطر برادرش فکر کنه که حالا من بخاطر برادرش باهاش دوست بودم و...

امروز میگفت فکر میکنم برادرم دوستت نداره و بهم نمیرسید توی فامیل خودت ازدواج میکنی 

رازی که زشت باشه و بد نه کار اشتباهی نکردم که به عنوان راز بد باشه بینمون

خب خوبه خداروشکر 

از این به بعد تو گفتن راز هات خیلی مراقب باش

اگه داداششو دوست داری، سعی نکن پس قطع ارتباط کنی؛

رفت و آمدت رو کمتر کن، ولی تو همون رفت و آمد کم هم، کلی روی خوش نشون بده و محبت کن...

اینجوری محبتت رو در واقع کمتر کردی اما نه به شکلی که یدفعه ایی باشه و معترض بشه بهت

وقتاییم که پول خواست رک بگو آبجی کارتم جا مونده با برای مامان پولمو خرج کردمو اینا..

برادرش حالا تو رو میخاد یا نه؟

دچار🌿
خب خوبه خداروشکر از این به بعد تو گفتن راز هات خیلی مراقب باشاگه داداششو دوست داری، سعی نکن پس قطع ا ...

برادرش منتظر کارش هست منم سردرگم و بلاتکلیف🥲💔

چه بیشعوریه

دارم از سردرد میمیرم بخاطر حرفش 🥲

به داداشش بگو ، بگو ابجیت اینجوری گفته تو بهش گفتی که به من برسونه از زندگیت برم الان؟ یا چی

با داداشش در ارتباط نیستیم 

واسطه بوده بینمون ...

با داداشش در ارتباط نیستیم واسطه بوده بینمون ...

پس کووووون لقش بابا ولش کن این عجوبه رو منم یه دوست داشتم رفته رفته مث این خودشو گم کرد قیدشو زدم ، چیا پشتم میگفت به گوشم میرسید به روشم زدم 

کاربری دست دو نفره 🦦😐