2821
2789

دخترم دو سالشه چند روز پیش ازمایش خون برای چکاپ بردمش که توی ازمایش نشون داد که ویتامین دی بدنش کمه , پیش متخصص اطفال که ازمایش رو بردم شش تا قرص ویتامین دی داد که هر ماه بهش بدم , الان سه روز پیش روغن درون قرص رو دادم امروز از ظهر بچم فقط گریه می کنه دندونم درد می کنه دهانشو که نگاه کردم دیدم یه دندون کرسی از توی لثش اومده نصفش بیرون , حالا نمی دونم چی کار کنم دندون درد دختر دوساله ام رو , خواهش می کنم هر کی میتونه بهم کمک کنه که برای کم شدن دندون درد بچم چی کار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق نعنابذارچنددیقه بمونه تودهنش... نمک وابلیمو هم خوبه 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
بچه دوسالهه/: پروفن مصرف نمیشه براش/:

دختر من چند روز پیش سرش شکست. ۱۵ ماهشه. اورژانس بهش پروفن دادن و گفتن خونه هم بده ولی من فقط یک دوز تو خونه دادم و قطعش کردم. ترسیدم ضرر داشته باشه تا حالا نداده بودم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
چهجوری بهش نمک و ابلیمو بدم همش گریه می کنه وقتی بیدار , بچم از ظهر هیچی هم نخورده 

خب پس هیچی/: اگ اروم شد یکم بگو تودهنش نگه داره بعدش بیرون بریزه ..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
دختر من چند روز پیش سرش شکست. ۱۵ ماهشه. اورژانس بهش پروفن دادن و گفتن خونه هم بده ولی من فقط یک دوز ...

مسکن برازیردوسال ممنوعه ... بخاطر کدیین وتسکین درد.. دوز سنگنیه روی بچه تاثیرمنفی داره ... 

نمی دونم بخاطر اون ویتامین دی بود که چند روز پیش بهش دادم داره دندون اینقدر سریع در میاره یا نه  ...

مگه نمیگیدوسالشه عزیزم سریع چی ؟؟

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792