2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم من😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بابات پول برداشته. با شماره ملی نمیشه پول برداشت. اگر میتونست همه ۹ تومنو برمیداشت نه اینکه ...

نه عزیزم کارت دست خودمه چجوری ممکنه بابام برداره

ترس من از همینجاست کارت دست خودم

خوب خسته‌ نباشی اطلاعات شخصیت رو نباید به کسی بدی که عزیزم.شماره کارتت رو مگه داشتن؟

طرف گفت کمک مالی بیشتری میکنم

فقط اطلاعاتتو بده استعلام بگیرم منِ احمقم دادم

چجوری چک کنم اگه لطف کنید بهم بگید 🙏

تو تموم اپلیکیشن های ارتباطی مثل مثلا ایمو روبیکا و...برو قسمت نشست های فعال ،ببین به جز خودت کسی به اطلاعاتت دسترسی داره یا ته.حذ۴ش کن اگر کسی به غیر خودت بود

اونی که بخواد هک کنه یه لینک مخرب یا عکس مخرب میفرسته به گوشیت با کلیک کردنت رو اون دسترسی پیدا میکنه به پیامک ها وبرنامه های گوشیت

یعنی تازمانی که کسی CV2  و رمز پویا ازت نداشته باشه نمیتونه کارتت رو خالی کنه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

میگم شماره ملیم توی شناسنامه م نوشته شده بود شماره سریال هم بود میگم نکنه از طریق شماره ملیم حساب ...

اخه تا جایی که اطلاع دارم با این روش نمیشه حساب بانکی دسترسی پیدا کرد

ببین جایی اشتباهی به جای ۲۰ یا ۲۰۰ ، ۲ تومن نکشیده باشی عزیزم 

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
اخه تا جایی که اطلاع دارم با این روش نمیشه حساب بانکی دسترسی پیدا کردببین جایی اشتباهی به جای ۲۰ یا ...

به خانواده یا یه بزرگتر یا پلیس فتا یکی اطلاع بده که زودتر پیگیر شی اگه هکت کرده باشن زودتر بتونی پیگیری کنی برگردونی پولتو

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤