2777
2789
عنوان

گربه ام مرد😭😭😭😭😭😭😭😭

214 بازدید | 15 پست

هرچی التماس کردم گریه کردم بابام نبردش دکتر مسخره ام کردن فحشم دادن گفتن تو چقدر دختر بیشعور و نفهمی هستی هزارتا گربه میمیمره تو خیابون اینم یکیش خودم بزرگش کردم شش ماهش بود 😭😭😭😭😭 از خودم از خانواده ی بی رحمم متنفرم از اینکه جلوم جون داد نتونستم کاری کنم از خودم بدم میاد😭😭😭😭😭 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واای گربه بیچاره چطوری این اتفاق براش افتاد...خودتو سرزنش نکن کاری از دستت برنمیاد

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

آخی عزیزم. میفهمم. منم گربه ام پارسال مرد. چی شد؟ چرا مرد طفلک؟

نمیدونم عزیزم فکر کنم سم موش خورده بود نمیدونم 😭😭😭😭😭😭😭😭 خودم رو مقصر می‌دونم 😭😭😭😭

واای گربه بیچاره چطوری این اتفاق براش افتاد...خودتو سرزنش نکن کاری از دستت برنمیاد

حالم بده همش تقصیر کنه همش بازیگوشی هاش میاد جلو چشمم مامانم اینا ازش بدشون نیومد هرکاری کردم نبردنش دکتر منو مسخره میکردم می‌خندیدن به گریه های من😭😭😭

کار اعضای خانواده نبوده؟؟؟یادمه مادرم به گربه هام سم داد چقدرررر گریه کردم

نمیدونم مامانم کردش تو انباری حالا فهمیدم میگه تو انباری سم موش بوده حتما خورده 😭😭😭😭😭