2777
2789
عنوان

دوستان که چند سال اقدامم بیان

233 بازدید | 9 پست

دیگه خسته شدم کم آوردم. دوره هم لتروزل متفورمین خوردم هر ماه فقط پریود میشم .سه سال اقدامم هرماه فقط گریه میکنم آنقدر امروز گریه کردم که چشمام باز نمیشه اخ خدا جون چقدر دلم گرفته

انشالله که مثل من نشی من ۹ساله اقدامم با سه بار ای وی اف و یک بار ای، یوای نا موفق

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم چقدر سخته چقدر توصبوری من دیگه بع خودکشی هم فکر میکنم

چه بیکاری به خود کشی فکرمیکنی یکم صبور باش 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

گلم واسه بارداری

دوره بارداری را ثبت نام کن عالیه

ایتا برو تو کانال تنها مسیر آرامش عضو بشو 

بگو دوره بارداری میخام

میتونی به اونایی هم که مشکلات ناباروری و زنان دارن کمک کنی بعد دوره

التماس دعا

سلام عزیزم خوبی باردار شدی یا هنوز گلم پیش دکتر طب سنتی رفتی ؟ خیلی از فامیلامون چند سال بچه دار نشدن رفتن پیش دکتر طب سنتی بعد از شش ماه بچه دار شدن امتحان کردی تا حالا یه دکتر خوب میشناسم دکتر ایمان علمشاه اهواز ولی مشاوره آنلاین داره تو اینترنت بزنی شمارش میاد باهاش مشورت کن کلی آدم زیر دستش درمان شدن امتحان کن میارزه