2777
2789

خیلی زیاده چند تا از حرفاشو میزارم 

این پسره تو دانشگاه سر یه مسئله ای اردیبهشت بهم کمک کرد تازه هفته پیش پیام داده سر صحبت باز کرده و ..

گفته ازت خوشم میومده نشد بیام جلو 

آنلاین  

ندید دروغ میگه

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم راجب مهندس معماری میگی ؟کارش چطوره

باید از قبل پشتوانه مالی داشته باشی. اگه داشته باشی عالیه. اگر نداشته باشی فوقش اسنپ💔

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

باید از قبل پشتوانه مالی داشته باشی. اگه داشته باشی عالیه. اگر نداشته باشی فوقش اسنپ💔

دارم مالی ..

2 میلیارد کافیه؟

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

حرفاش به نظرم صادقانه اومد، ولی اگر قصدش جدیه بگو حاضری بیای خواستگاری؟ واکنششو ببین

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

دارم مالی ..2 میلیارد کافیه؟

۶ میلیارد حداقل