گوگولیتونمم مدیر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22573 عنوان بچه ها اگه وکیل تو سایت میشناسید معرفی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 68 پست ؟؟ متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️ 1403/09/06 | 10:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22573 حدس میزنم امشب رو با حالی جدید و افکاری متفاوت نسبت به شبهای گدشته در بستر سپری کنین.شبتون پرتقالی! امشب فکر میکنم خدا در افرینش یه عده کم لطفی و کم کاری کرده 😂😂😂😂 شبتون شکلاتی متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️
مردآلفا_نسلz عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 370 امشب فکر میکنم خدا در افرینش یه عده کم لطفی و کم کاری کرده 😂😂😂😂 شبتون شکلاتی از وقتیکه به من گفته میرم لالا کنم حدود ۲۰ بار اومده اعلانات نی نی سایتشو نیگاه کرده ببینه .....😆😆☺️☺طفلکی الان خدا خدا میکنه زود صبح شه تا ......😆☺️گنجیشک لالا، مهتاب لالا ..... دنیا می فریبد زیان می رساند و میگذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).
مردآلفا_نسلz عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 370 امشب فکر میکنم خدا در افرینش یه عده کم لطفی و کم کاری کرده 😂😂😂😂 شبتون شکلاتی برام روشنه الان کا اعلاناتت رو دیدی با دیدن ..... خیلی حال شیرین و قشنگی پیدا کردی .... خوشبحالت با این حال خوبت ......... گویند که لحظه ای ایست روئیدن..... آن لحظه هزار بار تقدیم تو باد ..... دنیا می فریبد زیان می رساند و میگذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22573 از وقتیکه به من گفته میرم لالا کنم حدود ۲۰ بار اومده اعلانات نی نی سایتشو نیگاه کرده ببینه .....😆😆 ... الان مطمئن شدم خدا در افرینش یه عده کم کاری و کم لطفی کرده😂😂😂 متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22573 برام روشنه الان کا اعلاناتت رو دیدی با دیدن ..... خیلی حال شیرین و قشنگی پیدا کردی .... خوشبحالت با ... ارزو بر جوانان عیب نیست ، البته اگه با ارفاق جنابعالی را در دسته جوانان جا بدیم به زور ، متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️
مردآلفا_نسلz عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 370 الان مطمئن شدم خدا در افرینش یه عده کم کاری و کم لطفی کرده😂😂😂 سلام. روز بخیر. در مورد مقدسات با احتیاط و صحیح نطق کنیم. دنیا می فریبد زیان می رساند و میگذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).
مردآلفا_نسلz عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 370 ارزو بر جوانان عیب نیست ، البته اگه با ارفاق جنابعالی را در دسته جوانان جا بدیم به زور ، قطعا در هر دو جوان نیستیم. اما بنده در دسته بزرگان و شما در دسته مسن ها بطور دقیق و صحیح می تونیم جانمایی بشیم.با اینحساب آرزوی دوران کودکی شما که دوست داشتین بزرگ بشین، الان محقق هست. تبریک منو از راه دور پذیرا باشین. دنیا می فریبد زیان می رساند و میگذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22573 قطعا در هر دو جوان نیستیم. اما بنده در دسته بزرگان و شما در دسته مسن ها بطور دقیق و صحیح می تونیم جا ... سلام خوشحال و خرسند میشم اسم شما رو دیگه تو اعلاناتم نبینم 😂با سپاس بیکران متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️
مردآلفا_نسلz عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 370 سلام خوشحال و خرسند میشم اسم شما رو دیگه تو اعلاناتم نبینم 😂با سپاس بیکران 🙏 دنیا می فریبد زیان می رساند و میگذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).
tommy_ عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 806 چرا هرروز تو خسایته چی میخواد این پفیوز مگه بهش نگفیتم یاهمیم پس چرا جوابشو میدی مگه قبلا باش سر این قضیه بحث نکردم نمیدونی این کارت تحقیر منه؟
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 22573 چرا هرروز تو خسایته چی میخواد این پفیوز مگه بهش نگفیتم یاهمیم پس چرا جوابشو میدی مگه قبلا باش سر ای ... جوابشو تو تاپیکات پیدا کن متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️
tommy_ عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 806 جوابشو تو تاپیکات پیدا کن به لون چه مربوطه کارای شخصی ما تاپیکام به اون ربط ذاره؟اکه یه بار قاطع حوابش کنی دیگه اینقدر پررو نمیشه