2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگی؟توی تاپیکم اینحور گغته همونجا میخوام بهش بگی دیگه پیام نده بهت بهش بگو‌مزاحمی چرا پیام میدی‌.د ...

نابود بشو

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند

😭😭😢😢نمیبخشمت .خیلی .....

حاظر نیستی بهش بگی مزاحمت نشه؟میخای باهاش باشی؟بخاطر من بهش نمیگی؟ ۵ دقیقه هستم دوس داشتی بگو باز کنم بهش بگو اکه نکفتی قطعا نمیمونم به حون مامانم نمیمونم اثری ازم نمیزارم

نابود بشو

دیگه نمیخوام بگی .سیما میدونی یاهام چیکار کردی؟نشونت بدم کجام؟حالم اونقدر خرابه که میخوام با سر خودمو بندازم پایین من قسم خوردم بهت قول میدم هیچوقت بر نمیگردم  تا خبرمو‌بشنوی انتخابت این بود؟😔کاش بودی میدیدی چه خالی دارم .گفتی نابود شو؟اطاعت فرمانده🌵🌻🦭

دیگه نمیخوام بگی .سیما میدونی یاهام چیکار کردی؟نشونت بدم کجام؟حالم اونقدر خرابه که میخوام با سر خودم ...

تا حالا فکر میکردی سیمام 

درخواستت به خاطر این بود ؟؟؟

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند