2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پولمون رو خورده به خانم ش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست
اخه این بین برادرها بوده. بعد شما بیاین به جاریتون بگین پای اونم میاد وسط. حرف شوهرتون هم خیلی بد بو ...

آخه نمیدونی برادر شوهرم اندازه پول یه ماشین بهمون ضرر رسوند تا پیک قبلیم که در مورد برادرشوهر هست رو بخون متوجه میشی

آخه نمیدونی برادر شوهرم اندازه پول یه ماشین بهمون ضرر رسوند تا پیک قبلیم که در مورد برادرشوهر هست رو ...

باشه عزیزم امیدوارم اوضاع مالیتون به زودی رو به راه بشه و حالتون خوب بشه. 

در کل از من به شما نصیحت هیچ وقت با خونواده ی شوهر درنیافتین حتی اگه شوهرتون این کار رو کرد چون در نهایت به ضررتون تموم میشه.‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونه پس ولش کن تو هم نمیتونی الکی به جون هم نندازین خدا ازشون میگیره

والا خدا ازما داره میگیره میده به اونا 

یه امتیاز ماشین  شوهرم بهش داد مفت و مجانی 

ولی اون میخواست امتیازش بده به ما دبه کرد و نداد

پولمون هم نمیده 

ما واسه یه قرون معطلیم یه دست لباس نمیتونم واسه بچه هام بگیرم

ولی اون میخواست بره مسافرت مادر شوهرم میگه ۹ تا مرغ اومده گذاشته تو یخچال ما🥲

من بخیل نیستم فقط دنبال حق خودم و بچه هامم

آخه این چه حرفیه نفرین برا چی بچهاش چه گناهی کردن

ببین نگه هم خدت میزاره تو کاسه ادم یه نفر میشناسم طرف مال بتیم خورد الان زندگی داغونی داره بچهاش خودش نه پیرشد مرد ولی لچهاش الان داغونن...دخترش ۴ بار طلاق گرفت...پسرش فراریه 

اون یکی پیسرش مادرشو ول کرد..دوتا دیگه بچه دار نمیشن ۲۶ ساله و...بشمارم هزارتا میشه...خب بگه بهتره که طرف شاید بترسه پول بدا

یه تبریزی عاشق ❤
والا خدا ازما داره میگیره میده به اونا یه امتیاز ماشین شوهرم بهش داد مفت و مجانی ولی اون میخواست ام ...

دیگه نمیده به زنش نگو به مادرش بگو اون شاید تونس بگیره....۵تومن پولی نیس که به دردسر میفتین خدایی نکرده اون مشخصه دیگه چه ادمیه...دزد وکلاهبردار یعنی همین برادرشوهرت

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

دیگه نمیده به زنش نگو به مادرش بگو اون شاید تونس بگیره....۵تومن پولی نیس که به دردسر میفتین خدایی نک ...

مادر شوهرم گفته بازم نمیده خیلی پرروئی

گفته من خرج دوا دکتر کردم 

ما باهاشون قطع رابطه ایم

ببین نگه هم خدت میزاره تو کاسه ادم یه نفر میشناسم طرف مال بتیم خورد الان زندگی داغونی داره بچهاش خود ...

بله همه ماها میدونیم کارما بیشتر اطرافیان رو میگیره تا خود طرف 

اگه یه نگاه به گذشته هودمونم بندازیم یه وقت میبینیم بعضی مشکلاتی که الان ماها داریم بخاطر کارمای مار یکی از خانوادمون تو گذشته بوده و گریبان گیر ما شده 

اما باید سپرد دست خدا نه اینکه خودمونم راضی باشیم به آسیب بچهاشون 

من به شخصه همیشه به خدا گفتم خدا هر کی بهم بدی کرد یه حو نمیخوام بچهاش زحر بکش فقط و فقط جواب خودشو بده خودش کرده خودشم کارما ببینه 

برا من پیش اومده بود طرف دلمو بد جووووور شکست بدددد چند ماه بعد خبر اوردن بچش یدفعی مریض شده حالش خوب نیس دکترا قطع امید کردن همونجا زدم زیر گریه به خدا گفتم خدا مگه من گفتم بچش دلمو شکوند من راضی به زجر بچه‌ش نیستم جواب خودشو بده چون هنوزم حلالش نکردم گفتم به بچش اسیبی نرسه زجر نکشه 

شاید باورت نشه بچش فرداش یهو حالش خوب میشه همه ازمایشات عالی دس فرداش نرخص میشه جوری این بچه یدفعی تغییر کرد به خوب شدن که دکترا براشون باور پذیر نبود 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
بله همه ماها میدونیم کارما بیشتر اطرافیان رو میگیره تا خود طرف اگه یه نگاه به گذشته هودمونم بندازیم ...

منم عزیزم راضی نیستم بچش یازند طوری بشن فقط میگم خودش انشالله  جواب پس بده 

اندازه حقمون خدا ازش بگیره نه کمتر نه بیشتر 

نمیتونم اصلا بیخیال شم

منم عزیزم راضی نیستم بچش یازند طوری بشن فقط میگم خودش انشالله جواب پس بده اندازه حقمون خدا ازش بگیر ...

اینکه بله 

دعا کن بگو خدایا اینقدر بهمون روزی بده انقدر برکت به مال و حانمون بده که همیشه بتونم به همه کمک کنم 

اسی حان انشالله به زودی انقدر روزیت زیاد میشه که که پنج میلیون برات پول خورد باشه 

اونم همیشه محتاج تو خواهد بود

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)