حتما همین طوره ! پولش برام ارزش نداره ولی بخاطر اعصاب خوردیش امیدوارم ریال ریالش خرج دکتر و دوا بشه ...
همینطوری میشه گلم شک نکن
اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
فرستادم رسید اصلا به رو خودش نیاورد بهش پیام دادم گفت رسیده فردا صبح پول تو کارتتون هست صبح تا غروب صبر کردم خبری نشد پیام دادم اصلا نخوند دیدم تو کانال داره پست میذاره ولی پیام منو نمی خونه ! زنگ زدم جواب نداد بعد چند بار جواب داد گفت نمیدم می خوای چی کار کنی!
دوباره بهش پیام دادم مال مردم خوردن نداره واگذارت می کنم به امام رضا گفت ادرس مغازه هست برو هر کار می خوای بکن! مملکت بی صاحابه دیگه اینم شیر شده خیر نبینه الهی
شما پیاماتون به عنوان مدرک هستش . صد در صد پلیس جرایم اینترنتی (فتا)میتونه پیگیره کارتون بشه حتی 110 فکر کنم پیگیری کنه چون شما حتی آدرس دارید از طرف حتی شماره کارت و نام دارید از طرف . میدونم دوندگی و اعصاب خوردی داره اما جهت جواب به این آدم وقیح به نظرم بهتره دنبالش برید و بهش بگید بفرما اینم کاری که میتونستم کنم !
شما پیاماتون به عنوان مدرک هستش . صد در صد پلیس جرایم اینترنتی (فتا)میتونه پیگیره کارتون بشه حتی 110 ...
بخدا خیلی دوس دارم این ادمو بنشونم سر جاش ! ولی تو شهر غریبم با یه بچه کوچیک تو این سرما شرایطم اصلا جور نیست متاسفانه تا حالا صد بار بهش فکر کردم نمیشه! فقط امیدوارم جواب وقاحتش رو بگیره بدونه دنیا بی حساب و کتاب نیست