2777
2789
عنوان

بچه ها کیا شوهرشون همش سرش تو گوشیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5479 بازدید | 41 پست

شوهرم زياد سرشو نميكنه تو گوشي من خودم همش سرم تو گوشيه يكسره ني ني سايت😎

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من البته چت خیلی نمیکنه. یا کانالهای تل گرام اش رو چک میکنه. یا تو سایتها دی جی کالا و نرم ...

شوهر منم همینطوره.یا تووو دیواره 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
شوهر منم همینطوره.یا تووو دیواره

راس میگی دیوار رو یادم رفت 

مخصوصا الان که تو فکر خرید خونه هستیم.

اکثر چتهاش با شوهر خواهرم هست.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

شوهرمنم دایم سرش توگوشیه .یه مدت برااینکه به خودش بیادمنم گوشی برمیداشتم وباهاش سرگرم میشدم هی بهم گیرمیدادچراهمش سرت توگوشیه منم بهش میگفتم خیلی بده مگه نه.هروقت توگوشیوگذاشتی کنارمنم میذارم.دیگه دیدصرف نمیکنه بیخیال من شدحالاهردوتاموم معتادگوشی هستیم خداراشکر