2777
2789
عنوان

شوهرم عذابم میده

230 بازدید | 7 پست

سلام تو تاپیکهای قبلی گفتین یجا بنویسم

چند وقت پیش،جایی دعوت بودیم که همسر سابق من هم در اون جمع حضور داشت من بی،اطلاع بودم و مادرم اطلاع داشت و مادرم این قضیه رو مخفی کرد ما رفتیم و از اونروز همسرم هرروز باهام دعوا میکنه همش میگه تو احمقی خانوادت گولت زدن تو ساده ای تو نادانی میام بگم چرا خواهرت منو بی محل کرد سریع میگع برای،خانواده خودت لالی،اینجا زبون درازی،میکنی بابام گفت اگه اذیتت میکنه بیا خونمون چون اونجا روز خوشی ندیدم گفتم نمیام و الان هی میگه جمع کن برو خونه بابات اگه ناراضی هستی.بمن میگع خواهرت بزرگترین دشمنته بهش،کاری،نداشته باش،ولی،برای،خواهر خودش فداکاری ها میکنه میگن چرا اینجور مکنی میگه شماها ذاتتون خرابه الانم گفت نمیخامت دوستت ندارم و رفت خوابید....یه ماهه دارم عذاب میکشم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسرت دچار وسواس فکری شده و از روزی ک همسرت دیده گذشته ات اومده جلو چشماش حالا شما فقط باید یه مدت بهش توجه و محبت کنی تا اون لحظه از ذهنش پاک بشه و بدونه که شما فقط ب اون فکر میکنید و عاشقشین